vnl 2024

26 Entry Daha
çeyrek finalde kadın milli takımımız bugün polonya'yla karşılaşıyor.

maç saati: 16:30 trt spor
youtube'dan da yayın verilecek trt spor yıldız kanalından.



şimdi gelelim maça... karşı tarafta stysiak ve korneluk faktörünü görmezden gelmeden, wolosz da çok gününde değilse çok rahat olmayacağını düşünmekle beraber, 3-1 alacağımızı düşünüyorum.
ha eğer bana kalsaydı, ben koç olsaydım yedeklerle çıkardım. ya da kızlar yormayın kendinizi çıkıp eğlenin sonra gidelim derdim.
takımda sağlam tek oyuncu kalmadı çünkü.
zehra güneş sakat, olimpiyatlara yetiştirilsin diye onlarca doktor ve fizyoterapist uğraşıyor.
hande baladın'ın karın kasında zedelenme olmuş, yırtık olmadığı söyleniyor ama 3 hafta dinlendirilecek.
eda formuna kavuşamadı. arka alanda manşet alacak hücumda harikalar yaratmasa da sırıtmayacak ilkin aydın sakat.
gizem örge'nin omzunda sıkıntı var brezilya maçında arada omzunu tuttuğunu gördüm ki en büyük korkularımdan biri çünkü takımın bel kemiği, o yoksa yokuz yerini kimse dolduramaz.
ebrar sezon boyunca pasör çaprazı oynadı hiç dinlenmeden geldi bizde smaçör oynuyor. rakip takım bunu bildiği için sürekli ebrar'a teknik servis kullanıyor ve ebrar manşet almak için eğilip bükülmekten hücumdan düşüyor.
derya ve beyza buz torbalarıyla ayaklarında sargıyla geziyordu son antremanda. elif ve cansu'nun da ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyacı var olimpiyat öncesi. santarelli sağ olsun cansu'yu kenarda bekletip şans vermeyerek elif'e de haddinden fazla yüklenerek iki pasörümüzün de dengesini bozdu.
yani açıkçası bu vnl bizim kabusumuz oldu. zarardan başka hiçbir şey getirmedi.
üstelik diyelim ki çeyreği geçtik yarı final ve finali üst üste oynayacağız. brezilya ise finale bir gün dinlenerek çıkmış olacak. fikstür tamamen brezilya'ya yarasın diye yazılmış sanki.
o yüzden açıkçası bugün yenilsek de karalar bağlamayacağım. tek istediğim sahada güzel bir oyun görebilmek. tüm oyuncuların aklında olimpiyat kürsüsü var ve fitness programları da buna adapte edilmiş durumda. örneğin eczacı oyuncuları sezon boyunca gym'e çok nadir giriyordu bu yaz hepsi ağırlık çalışıyor. yorgunluk da biraz bundan kaynaklanıyor. keşke her şey bu kadar olimpiyat odaklıyken vnl'in en başından bu kadar ortaya atmasaydık sporcularımızı. artık olan oldu, bundan sonrası için desteklemekten başka bir şey elimizden gelmez.
24 Entry Daha