vnl 2024

30 Entry Daha
"gs'den de bir oyuncu olsun" denerek alınan ilkin sultanlar liginde rekorla yılın en çok sayı alan oyuncusu oldu aynı zamanda liberolar dahil en yüksek pozitif manşet alan oyuncu. pasörü liberosu çaprazı olmayan bir takımı koca sezon taşıdı elbette ki bu takımda da yer alacak. kaç maç oynayabildi de bu "katkısı yok" yorumunu alıyor hayret ediyorum. geçen sene vnl'de gayet iş yapmıştı.
yeri doldurabilecek denilen olimpiyat görmüş zehra'nın hande'nin yerini kimle dolduracaksın bu kızlar yıllardır a takımda ve millide ter döküyor türkiye'nin iliğini bilen guidetti bile bu isimlerin yerini dolduramadı ki dolduramaz da. komple kaç tane smaçörümüz var hande gibi? vnl tarihinin en çok blok yapan oyuncusu zehra, kim gelecek yerine? o yerini doldurduğu düşünülen oyuncu 24-24'te eli titremeden zehra gibi servis kullanamaz takar fileye. yine kritik anda manşet alamaz ace yer. yemiyorlar mı, tuğba derya mı doldurabildi hande'nin yerini beyza aslı mı doldurabildi zehra'nın yerini?
ayrıca neden saygısızlık olsun çin de böyle yapmadı mı oyuncularını riske atmadı sırbistan hiç getirmedi bile.
nitekim bomboş bir turnuva uğruna alenen sakatlanmış 3 oyuncumuz var elimizde ki ben gizem'in de ciddi sorununun olduğunu ama kapatmaya çalıştığını düşünüyorum çıkar yakında.
olimpiyat senesinde "her maç eda oynasın her maç vargas oynasın" diyenler yüzünden beli doğrulmadı takımın. bakalım olimpiyatlarda neler izleyeceğiz?
20 Entry Daha