1992 cizre'deki nevruz görüntüleri

4 Entry Daha
pkknın büyüyüp serpilmesinin izlendiği newroz.bir halk silahsız bir halk zılgıtlarıyla direniyor.akrepleriyle,silahlarıyla,kar maskeleriyle ve beyaz toroslarıyla gelenler ölüm kusuyor.
bugün pkk varsa sebebi görüntülerdeki devleti temsil eden bu adamlardır.onlarda zılgıtların ve sloganların kendilerini kurtarmadığını anlayıp silahlandılar savaş başladı.görüntüdeki adamları savunmak kim olursa olsun vicdani değildir.o adam filistinde israil askeri,myanmarda budist rahip,suriye de ışid,amerikada beyaz polis,tarlabaşında trans döven polistir.devleti savunmak ölümü savunmaktır artık anlayın bunları.devlet şu anda senin tarafında olabilir ama gün gelir sana uzanan namludur.gezi direnişi bunu cümle aleme gösterdi.asıl olan insandır devlet araçtır.çektiğimiz bunca dert devlete zeval gelmesin diye değilmi?
sen ey ibne kardeşim sen devletin aile yapısına karşı olduğun için öldürülmüyormusun ? devletin dinine karşı olduğun için yok sayılmıyormusun ? senin cinsiden biri öldürüldüğünde o devlet sessiz kalmıyormu ?
eşcinsel olduğun için farzet ki biri sana şiddet uyguladı gidip o pek değerli devletinin kapısına şikayette bulunsan seni dinlerlermi?inan umurlarında olmazsın.geçen sene ki onur yürüyüşünde senin pek değerli devletinin koruyucuları bana ne dedi biliyormusun;elime verseler bu amına kodumunun ibnelerinin hepsini tararım.evet aynen bunu dedi sen devlet için değersiz hatta yok edilmesi gereken birşeysin o yüzden bırak bu vatan millet ayaklarını ve vicdanına kulak ver.devlet tapıcılığı gerçekten iğrenç bir hastalık allah muzdarip olanlara şifa versin.