2012 oscar ödülleri

32 Entry Daha
oscar hakkında gerçekler:

kırmızı halı efsanesi: efenim esasında herkesin üzerinde yürümeye can attığı bu geleneksel halı parçasının asıl rengi kırmızı değil bordodur ve flaşlar ve akşam güneşinin yansımasıyla rengi cart kırmızı görünmektedir sadece.

ödül törenlerinin (bizim zamanımıza göre gecenin 2 buçuğuna tekabül eden) galasının 17.00 ila 19.00 arasında yapılmasının nedeni de bir stratejik taktik! buna göre ikinci derece ünlüler saat 17.00de gelirken birinci derece ünlüler saat 19.00 gibi teşrif etmekteler. bunun da nedeni, akşam güneşinin ciltteki pürüzleri örtüp parıltı vermesi. bu yüzden bu ünlüler güneşin son ışıkları olan 19.00da gelerek ciltlerinin pürüzlerini kamufle etmeyi ve olağanüstü parıltılı amaçlamaktadır.

kostüm konusunda, ünlüler yanlarında mutlaka yedek kıyafetleri ile gelmek zorundalar, zira kırmızı halı üzerinde gövde gösterisinde bulundukları kıyafetlerle sahneye ödül vermek için çıktıkları zamanki kıyafetlerin aynı olması yasak. arkada dev bir kulis var ve kim sahneye çıkacaksa oraya gidip koltukta göründüğü kıyafeti değiştirerek çıkmak zorunda.

hanımların ellerinde görülen mini çantalar kameralar kapanır kapanmaz derhal asistanlara veriliyor ve kameralar kapalıyken içi bir sürü abur cubur dolu evrak çantaları ele alınıyor. zira bu insanlar 7 saat boyunca aç bekliyorlar. kameralar açıldığında ani bir hareketle hemen çantalar el değiştirip pozlar takınılıyor.

kırmızı halı gösterisinin amacı turizm yaratmak, o ünlüler o giydikleri kıyafetlerin sahipleri değiller, ama reklamın iyisi kötüsü olmaz, o elbiseler dünyada sadece bir yerde satılıyor oluyor, ünlülere o gece için verilen sözgelimi 500000 dolarlık bir elbiseyi almak için insanların dünyanın öbür ucundan new yorka gelip o elbiseyi alması gerekiyor. bu yüzden ünlüler tek kuruş ödemeden o elbisenin reklamını yapmış oluyor.

bu bilgileri tülin şahinşin bir programından alıp paylaşmayı görev bildin efenim.
25 Entry Daha