eurovision 2013

  • /
  • 8
istanbul'da düzenlenmeyecek olan yarışmadır,düzenlenirse bu entry kendi kendini zikecektir.
isvecte gerceklestirilecektir..
rus nenelerin göremeyeceği yarışmadır. *
ben katılmazsam kesin kaybedeceğimiz milli mücadeledir!
rusyanın ninelerinin 2. olmasından yola çıkarak falım sakızları reklamındaki oooooouuuuu layan dedelerle katılacağımız yarışma olacaktır.
ayrıca(bkz: ayı sözlük eurovision 2013 zirvesi) *
ajda pekkan katılıyormuş diyolar. demekki artık ingiltere sonuncu olmayacak, sıra bizde.
model grubunun adı geçiyor.
artık ülkemizin eurovisionda izlediği aday seçim yöntemi biraz değişmiştir. buna göre; önce birkaç sanatçıya teklif götürülüyor ve teklife olur verenler içerisinde bir kurul tarafından bir isim belirleniyor. kulis dedikodularına göre atiye ve aynur aydın bunlardan bir kaçı.
isveç'in malmö şehrinde düzenlenecektir.

şuana kadar belçika roberto bellarosa ve hollanda anouk seçmiş sanatçılarını.

ayrıca portekiz yarışmaya katılmıyor. * polonya ve çek cumhuriyeti de dahil.

14-16-18 mayısta.
sebnem paker dinle sarkisindan beri izlemekten vazgecemedigim.. itiraf etmek gerekirse izlerken kendimi kaybettigim yarismanin turkiye temsilcisini merak etmekteyim. her sne elimde kagit kalem ve puanlamalarla izlerim ve cok keyif alirim. ama her sene de hakki yenen ulkeler icin kufur ederim.
18 mayıs'ta malmö'deki grand final biletimi az önce aldığım. uzun yıllar sonra canlı olarak izleyeceğim yarışma..
yeni bir heyecanla, kalemim, kağıdım ve blogumun başına geçip şarkıları değerlendirip, gene kazananları bilmeyi dört gözle beklediğim aktivite.
yeri olan bir arkadaşın evinde zevkle izenecek olan aktivite olacaktır** *
keşke atiye katılsa dediğim uluslararası müzik yarışması. çok ciddiye almak doğru değildir lakin avrupa'da da hala ilgi çektiği bir gerçektir. bu işi devlet meselesi kadar ciddiye alan aşağılık kompleksinden muzdarip ülkelere(bkz: türkiye) ise söyleyecek söz bulamıyorum. eurovison, gay eğlencesine dönüştüğünden beri ülkeler buna uygun şarkıcılar yolluyor. trt bu sene kadın şarkıcı yollamamak için kaç takla atacak hepimiz merak bekliyoruz...
az önce haberlerden duyduğuma göre katılmayacağımız organizasyon....
karar verilen ilk şarkı belarus'dan.

rhythm of love * *

ingiltere, fransa, almanya, ,italya, ispanya'nın kurucu üye olarak yarı finalde yarışmadan direkt finale yükselmeleri ve 2011 den beri jüri oylarının %50 si ile televote oylarının %50sinin puanlamada etkili olması sebeplerini öne sürerek bu sene yarışmada yer almayacağız. kurucu ülkelerin hem yarı finale girmeyip direkt finalde yarışmaları hem de oylama sistemini lehinlerine değiştirmelerine dikkat çekerek bu yönde haksız rekabet olduğunu iddia etmiştir. bu sene (kriz nedenleri başta olmak üzere) rekor katılmayan ülke olacağı tahmin edilmektedir.
af3
trtnin kararı ile katılamayacağımız yarışma.
çok yersiz bir karar olarak dikkat çekmektedir.bu durum yarışma sırasında düzenlenen toplantılarda daha çarpıcı bir şekilde dile getirilecekken böylesine sığ bir kompleks göstergesi gibi yapılması talihsizlik olarak görülmektedir. muhtemelen birisi bir daha da eurovisiona gitmem bizde kendi eurovisionumuzu yaparız demiş.
  • /
  • 8