gökçe bahadır

o bir yaprak dökümü leyla'sı... o bir kayıp şehir aysel'i...** hiç tanımazdım; ilk izlediğimde tutuk oyunculuğuna kıl olmuştum ama sevdirdi kendini hatun zamanla... şimdilerde de hastası oldum...

kahpe kader'i o da söylemiş... hem de dibini gördüğünde cebindeki son parayı en pahalı otele yatıran hayat kadını pozunda... tam süper olmuş:


(bkz: kayıp şehir)
ali sunal ile kısa süren bir evliliği olmuştur.
hayat bilgisinde şapşal kız rollerindeydi.acemi oyunculuğu bayağı gelişmişti yapraklar döküldüğünde.ve şimdi kayıp şehirle bana göre karakter patlaması yaptı kariyerinde.bu kadar hissederek oynamasının altında bence ali sunal dan boşanması var.kadın kendini işine adadı sanırım.ve gözlerimizin pasına iyi gelmeye başladı.yüreğine sağlık diyeceğim tv dünyasının güzel oyuncularından biri.
kayıp şehir deki, hayat kadını aysel karakteri ile çılgın atan yetenekli aktris.
aysel rolünün hakkini baska kimse bukadar veremezdi.
hayat bilgisi dizisindeki "törpü" karakterinden bu yana çıtayı hızla yükselten, kayıp şehir ile oyunculuktaki rüştünü ispat etmiş ve muhtemelen bundan sonraki projelerde artık daha rahat seçim yapma lüksüne sahip olacak ve kaygılanma riski taşımayacak olan müthiş hatun. hetero olsam onunla olmak isterdim. bir rivayete göre ali sunal ile evlilikleri ali sunalı yataklarında bir travesti ile basması yüzünden bitmiş. üstelik o travesti ali sunalın uzun yıllardır birlikte olduğu biriymiş . ulan gökçe bahadıra yapılır mı bu be....
1981 istanbul doğumlu,geçmişin törpüsü,şimdinin atarlı aysel'i... çeşitli dizilerde rol almasına rağmen yaprak dökümü dizisinde canlandırdığı leyla karakterinden sonra yıldızı parlamış ve şöhret basamaklarını 3'er 5'er tırmanmıştır. 2011 yılı yapımı olan dedemin insanları filminde nurdan karakterini canlandırmış ve oyunculuğunu bir kere daha ortaya koymuştur. son dönemlerde yayınlanan kayıp şehir dizisindeki oyunculuğu ile göz doldururken, izleyenleri adeta kendine hayran bırakmaktadır.*
orospu lan bu bildiğin orospu piiii, aynı zamanda taş gibiymiş bu kadın, vay anasını! oyunculuğunu çok geliştirmiş olmalı. ama gerçekten türk dizi tarihinin en iyi orospu rolünü kotarmakta.
(bkz: tövbe estağfurullah)
aramızda kalsın adlı dizide de başarısına başarı katmaktadır.
yaprak dökümünde ağlayan kadınlar lahitinden fırlamışcasıma sürekli ağlıyan kadın. ama o orospu ayselin tadı başkaydı.
çok yakında star tvde hatırla gönül adlı dizi ile ekranlarda olacak güzel oyuncu
"oğlum daha dur bakalım dün bir bugün iki bu şehirde ilk atışta kim vurmuş ki hedefi " sözüyle aysel karekterine can veren kendisine hayran olduğum oyuncu...ela gözlü bir çöl ahusu yaprak dökümün leylası... bugunde hatırla gönül dizisiyle psikopat bir sevgilinin şiddetli sevgisine maruz kalmiş bir yaralı gönül ile görücüye çıktı hade bakalım rastgele...
hayat bilgisi dizisinin törpüsü. başarılı oyuncudur.
sıkı bir leyla fanı olarak kendisine bitiyorum. hayat bilgisindeki öğrenci kadrosundan sanırsam yeteneği sayesinde en çok sesini duyuran kişi olmuştur. oyunculuğu çok iyi. kendisinin adını daha çok duyacağız düşüncesindeyim.
bayıldığım kadın oyunculardan, yüzünde hep hüzünlü bir ifade var, çok da yakışıyor oynadığı kadınların duygusuna, ama hep aynı ağlamaklı ve acı çeken kadın rolleri geliyor, hiç mi gülerken göremeyeceğiz bu güzelliği diye üzmüyor değil. güzelliği aldatılmasına engel olmamış ve okuduğum bir habere göre ali sunal'ı bir travestiyle basması neticesinde boşanmıştır.
tuna kiremitçi ile şapşahane bir düete imza atarak müzikal yönüyle de kalbimin kıvrımlarında taht kurmuş, ne yapsa izlerim oyunculardan... bu sıralar izlediğim tek dizi olan (bkz:ufak tefek cinayetler) 'de tersi pis doktor oya'yı oynuyor.

tuna kiremitçi düeti için link burada:
artık kadında ne biçim bir saç varsa oynadığı her dizide saçlarına atıfta bulunuluyor.

misal:

yaprak dökümü

- leyla ela gözlü bir çöl ahusu, saçları bahtından daha karaydı

ufak tefek cinayetler/maktul adlı dizi müziği

- saçların gözyaşlarından uzun neyse ki...

^^
100 sene sonra da konusulacak olan oyuncu arkadaşımız. tebrikler ve de teşekkürler sanatın için.
star tv de pazartesi günleri yayınlanan ömer adlı dizide yüzündeki kırışıklıklar, gözlerindeki anlam ile dul ve çocuklu bir kadının kendinden genç bir adama olan aşkını son derece ikna ederek oynayan oyuncu.