ben bu kadar azgınlığıma rağmen bakire sayılırım. 35-40 arası bi şey. hollandaya gitmeden önce 20 filandı, onu biliyorum bazıları çifter üçer olmak üzere, hollandada ipleri saldım 40ları buldum. sonra geldim başım bağlandı, 2 senedir aynı adamla yatıyorum.
daha önce sevgilinin eli hiç testis görmediyse okşamak niyetiyle biraz baskı uygulayabilir. o anda bir şey olmasa da on onbeş dakika sonra acı ya da ağrı duyabilirsiniz. herkes taşakla doğmadığı için bilmeyen sevgiliye oha çüş demekten çekinmemek lazım.
yataktaki uyumu bir kenara atamazsınız ayı kardeşlerim . lütfen kontrol edelim ve devam edelim . hissiyatları kuvvetlendirdiğini yüzünüzü duvara vererek değil bana bakarak söyleyin ve rahatlayın . *
tuğçe kazaz türk manken. miss turkey 2001 birincisidir. istanbul yeditepe üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümü'nde öğrenim gördü. 2001 yılında miss turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti. ama bütün türkiye onu bu yönüyle değil de, her aşık olduğu adamın dinine geçmesiyle tanıdı. önce kenan doğulu ile çok uzuuuun bir ilişkisi oldu, birlikte reklamlara çıktılar, sonra yorgo diye bir yunanlıyla evlendi ve hıristiyan oldu hatta vaftiz bile oldu, boşanınca kendini budaya verdi ve huzuru orada bulduğunu söyledi, sonradan gene müslüman olduğunu vegerçek huzuru esas şimdi bulduğunu söyledi. bu açıdan din elçisi görevine getirilmesi için yetkilileri göreve çağırıyorum. zira her dine bulaşıp kurallarını öğrenmiş durumda.