rock metal dinlemeyip bu grupların tshirtlerini giyen insan

bir ara hem saçlarım uzundu hem o tsirtleri giyerdim. bir tane şarkılarını sorsan unforgiven güzeldir derdim tüm grupları biliyormuş gibi. dallamaymışım harbiden. *

sevişirken entry girmek

genelde ilişkide ben arkamı dönüp adam işini görürken ellerim serbest kaldığı için rahat yapabildiğim eylem.

back to the future

filmin başarılı olmasında yönetmen kadar en büyük etkende dahi yönetmen ve yapımcı steven spielbergtir.

bora uzer

eski sevgiliyi hatırlatan şarkılar

ahmet kaya-diyarbakır türküsü

recep tayyip erdoğan

bugün bir facebook girdisinde, oğlunun testis kanseri olduğunu öğrendiğim adam. *

gay sauna

uğradığım yerler degildirler ama merak etmiyorumda degil hani.

ak parti ibnelerin oyuna muhtaç değildir

insanları nitelerken küfür sözcüğü kullanmayı erkeklik sanan ak partiliden çıktığı belli olan sözdür.

fuatavni

seçimlerle ilgili olarak ilettiği son haberler şöyledir:

1. kaçak saray’a gelen son bilgiye göre akp’nin %39, hdp’nin %11,2 oyu var.
2. y….’in talimatıyla oy hırsızlığı ve kamuoyunu hazırlama çalışmaları gözden geçirildi.
3. y…., seçim sonucunun akp %45, chp %25, mhp %16, hdp %9 olarak ayarlanmasını istiyor.
4. anket şirketlerine ve zift medyası’na kamuoyunun bu rakamlara göre hazırlanması talimatı verildi.
5. seçim hileleri çalışması için yeni ve çok gizli bir toplantı yapıldı planlar revize edildi.
6. bütün illerde uyap’taki tüm sorumlular, %100 güvenilir partili isimlerle değiştirildi.
7. ilçe seçim kurulu başkanlıkları’na stratejik isimlerin atanması sağlandı. en kritik aşamalardan biri bu.
8. ysk’da çalışan efkan’ın adamı kadir sağlam, seçim hileleri organizasyonunun başına getirildi.
9. içişlerine daire başkanı olarak gösterilen kadir’in asıl görevi seçim hilelerine akıl hocalığı yapmak.
10. kadir, şeytanın aklına gelmeyecek sandık ilüzyonları için parti merkezinde partili sandık görevlilerini eğitiyor.
11. kadir’in kadrosu daire başkanı olarak içişleri bakanlığı’nda olmasına rağmen kendisi ve sekreteri de akp genel merkezinde bulunuyor
12. şu ana kadar planlanan seçim hileleri, bilgisayarlar ve seçim sisteminin yer aldığı ağ sistemleri üzerinde müdahale şeklinde olacak.
13. bu işi yapabilmek için ysk geçen ay 12 adet bilgi işlemci alımına çıktı. ayarlanmış kişiler alındı.
14. asıl hileler il ve ilçe seçim kurullarında sandıklardan gelecek sayım sonuçlarının ysk sistemine kaydı sırasında olacak.
15. hata süsü verilerek diğer partilerin aldığı oyların sayısal değerleri düşürülüp akp’ye yazılacak.
16. ayrıca fazladan basılan pusulalar mühürlenip seçmenlere verilecek ve boş pusulayı getirene 200 tl verilecek.
17. zift medyası, seçimdeki hilelerden dolayı çıkacak arbede ve itirazları başkasına nasıl yıkarım telaşında.
18. işin kolayı bulundu. 'pkk-paralel yapı el ele sandıkta kaos planı’ denecek.
19. seçim hilelerini, yapacakları gizli toplantıları tek tek deşifre edeceğim. gerisi, bu konuda gayret etmesi gereken yetkililere kalmış.
20. 'fuat avni, nasıl olsa hile yapılacak, çalışmaya gerek yok algısı yaratanlara inat, oyunuza sahip çıkın ve bu oyunu bozun!

shame

çıktığı zaman okuduğum eleştirilerle ıssız adam vari bir şey beklerken, birçok konuda sınırlarda gezen ve aşmayan bir film olarak epey beğendiğim film. tabi bunda fassbender'ın da etkisi "büyük".

--- spoiler ---

ilk başlarda seks bağımlılığı, iletişimsizlik, sonrasında epey ortaya çıkan yalnızlık, sosyopati ve epey potadan dönen ensest ilişkileri ile film boyunca akla "acaba?" sorusunu getirdi. sanki brandon ve kardeşi çocukluğunda bir şeyler yaşamış da onun geleceğe vurması. çocukluk travmalarının hala devam ettiği izlenemi yarattı, özellikle de her ne kadar sissy brandon'a muhtaç bir "asalaksa", anladık ki son sahnelerde aslında brandon da sissy'e muhtaç.

kimse bahsetmemiş, ayrıca ufak da bir eşcinsel sahne içermekte. beni en çok şaşırtan şeylerden biri de bu oldu filmde. sürekli pornolar, kadınlar, memeler vs gezinen brandon'ın tak edip gay bar'a girmesi.


--- spoiler ---

cuddle pig

bana aşık büyük ihtimal. her yorumumdan sonra nispeten bana laf sokma çabasında. kendisine acıyorum.