ayı sözlük yazarlarının profilleri

womanizer

klibindeki oğlanı yerim yerim, ölürüm ben yahu! ne tatlılıktır bu.

hırsız var denince akla ilk gelen kişi

yastıkta kalan kokusu

yalnız dahi olunduğunda başım döne döne uyumamı sağlayan yeryüzünde başka kimsenin içine çekemediği koku.evet yastıkta kokusu kalıyormuş

pollyanna tecavüze uğrarsa olabilecekler

iyi ki özgecan a olanlar olmadı.

aynı yıldızın altında

benim gibi aşk kitaplarından haz etmeyen bir okuyucunun, yeni ufuklara yelken açmasına ve okuma alışkanlığını değikşirmesine neden olan, filmi de yapılmış güzide kitap. hatta bu kitaptaki sözlerden birisi w.app durumum olur. şiddetle hatta vahşetle tavsiye ederim.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

village people

friends'in bir bölümünde duyduğum ve çok hoşuma giden, içimi açan ymca şarkısı. tam baharda dinlemelik.

hunkalunka

doğum günü kutlu olsundur, iyi ki var.

maç izlerken straightler vs gayler

bence euro 2016 için geçerli olmayan karşılaştırmadır. ne gol var ne bulge..

bu başlığa world rugby cup 2019 izlerken bakalım kim nehiryeli'nin stereotipine giriyor kim girmiyor. *

askerlik ve eşcinsellik

konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama bununla ilgili bir anım var. gerçi bu biraz da tacizle alakalı. neyse.

geçen gün manevi babamla hukuk bürosunda sohbet ediyoruz. babamda yanımızda. bu arada manevi babam dediğim, avukatımız, neredeyse her çeşit davayı almış ve kazanmış birisi. neyse bir subaydan bahsetti. babam tanıyor ama ben tanımıyorum. subay bir gece ordu evinde içerken ikramda bulunan erlerden birisine asılmış. nasıl asıldığını anlatmadı manevi babam. ama asker suratının ortasına yumruğu patlatmış. normalde erin yaptığı kabul edilemez bir şey ama ertesi gün subaya soruşturma açmışlar. açığa almışlar ve ispatlanırsa meslekten atılacakmış. ayrıca davayı açan er de tazminat istiyormuş yüklü miktar. neyse bu manevi babama gelmiş ve her türlü pis işi kabul eden avukat bunu geri çevirmiş. böyle bir davayla anılmak istemiyormuş ve zaten kaybedilecek bir davaymış falan.

neyse bu da böyle bir anımdı.

o değil de ben bu konuda tamamen tarafsızım. ama sanki er haklıymış gibi geliyor. ne bileyim. yumruk atmak biraz sert olmuş ama ne bileyim. biraz taciz var sanki işin içinde.