0900 lü hatlar

90'lı yıllarda, nice evin ocağına incir ağacı diken telefon hatları. hiç unutmam 900'lü hat reklamlarından birinde, havva kopan adlı bir kadın arayanlara kendi kırmızı donunu gönderdiğini söylerdi. 90'lar ne şuursuz, ne efsane yıllardı!

bilgisayar kaydıyla boşalmak için tonlarca para ödenen zamanın numaraları. iyi numara!
reklamlarında izlediğiniz reklamın aslında bir düzmece olduğunu özetleyen akan yazı 6 punto büyüklüğünde olup 2 saniye içinde ekranda görünüp yok olurdu.

zamanın da sex açı milletimizin abazanlığı sonucu çok yuva yıkmış hatlardır.
sene 92 falan, dadandık abimle bu hatlara ama seks değil, yarışma falan filan hep, ay sonu bir fatura geldi yanlış olmasın ya 1 milyon ya 10 milyon yani epey iyi bir para, akşam babam eve gelecek ve bizi zikecek*, abimle o gün intiharı bile düşündük ama yemedi tabi, adamın faturayı görünce ki hali hala aklımda, bir şey yapmadı ama dövmekten beter bir konuşmayla günü bitirdi, hala içimde bir acıdır bu olay.
hiç tecrübe etmediğim için içimde ukte olarak kalan bir nevi cybersex. 90lı yıllarda kimlerin yoktu ki 900lü hatları. hatırlıyorum da piyasadaki bütün mankenler, harika avcı falan (nedense aklımda özellikle o kalmış). bilen aydınlatsın cidden nasıl bir şeydi bu meret. kadın inliyor ahlıyor ohluyor muydu neydi olayı yani?