ayı sözlük

  • /
  • 17
yalnızlığın dibine vurmuştur
herşeye rağmen ve akp zihniyetinin karanlık ve insanlıkdışı tahakkümüne rağmen, var olacak...
maddi ve manevi anlamda herzaman desteklenecek ve bu ülkede demokrasinin ve lgbt haklarının gelişimine hizmet etmeye devam edecektir!!!

(bkz: sözlüğe yapılan faşist saldırı)
kim seni dışladı guzum? herkes kendi havasında hayalinde yaşantısında burada. kimse kimseye garez gütmüyor, gütmemeli. herkes birbiri için sanal konumda burada. belki sanalın verdiği özgüvenle yazdıklarını umursamıyor olabilirler. sana karşı tutum içinde olan azınlığı umursamazsan yada muhattap olmazsan çok da çekilmeyecek yer değil hani. bazı başlıklar yarıyor, bazen içini döküyorsun. o gözle bakarsan ve çok da ciddiye almazsan sanal kişilikleri bence daha güzel olur. yine de sen bilirsin tabi.
ayı sözlük bırakılmaz , ara verilir .
yahoo'dan önce alta vista vardı; şimdi ise google var. msn'den önce icq vardı; şimdi skype ile coşuyoruz. rte'den önce birileri vardı ama ondan sonra da başkaları olacaktır.

işte ayı sözlük bunun gibi bir şey. yeri doldurulacak ve bir süre kullanıp yeni gelenle değiştireceğiniz bir araç. sözlüğün sahibi de, kullananları da bunu çok iyi biliyor. yani bir hevesle, heyecanla, rüzgarla giden bu platform da cache çöplüğünü tadacak.

o zamana kadar yani köprüden geçene kadar dayılara ayı sözlük diyoruz. canımızı sıkmayalım. ayı sözlük, ne olduğunu bildiğimiz fakat gidecek yerimiz (şimdilik) olmadığı için bir süre beklediğimiz bir durak.
heyecanlandırır. çabucak bitmesin diye maddeleri bir kerede okunmamalıdır.
sözde dün yazarlığımı kabul etmişler ama bugün bütün gün entry giremedim. boktan bir yere benziyor ama seviyeyi elimden geldiğince yükselteceğim.
her daim gelişmesiyle takdir ettiğim sözlük.
(bkz: öpüyorum)
büyük umutların ışığında geldiğim sevgi ve şehvet dolu mecra.
site o kadar kendi başına bırakılmış ki, bi entry yazıyosun telefondan, bi tane hata yüzünden bütün yazdıkların gidiyo.
üyelerinin eğitim ve kültür düzeyini yüksek buluyorum. ama telegram grubunda yazılanları okuyunca. entry girme söz konusu olduğunda isteksiz davranıldığını düşünüyorum.
uzun bir süre önce üye olup, yazmadan sadece başlıkları takip ettim ama artık yazmamın vaktinin geldiğini düşündüğüm muhteşem sözlük platformu. eminim burada güzel arkadaşlıklar kurup, ayısözlük ruhunu sonsuza kadar yaşatacağız.
yegane aşkım, kahrımı, nazımı yeri geldi gazımı çekti buralar..

2012* yılından beri bi küs bi barışık ite kaka devam ettirdik aşkımızı..

iiki vrsn bbq sni svyorm..

sözlüğün pinterest şeysi: https://tr.pinterest.com/ayisozluk/

takipleşmeye bekleriz.
iyi ki var şu sözlük. içimi dökmek beni biraz olsun ferahlatıyor. ben başka nereye yazacaktım, bloglara yazmak çok anlamsız geliyor, sıradan bir sözlüğe de yazmak istemezdim. iyi ki var burası.
sözlüğü kendi serverımıza taşıdık nihayet.
gördüğüm kadarıyla şu arkadaşlar gitmiş...


nehiryeli: bu arkadaşımızı tanırım. gayet mantıklı ve efendi biridir. editörmüş vs. bunu bile bilmiyordum. şahsen girdilerim silinse filan farketmem bile. her zaman bu gibi platformları ciddiye almadığımı belirtmişimdir. neyse yarın daha ayrıntılı öğreniriz olayı. selamlar nehiryeli naber, oluyor işte böyle şeyler...

aigai: karşılıklı arada girdilerimizi beğenir, nadir de olsa mesajlaşırdık. efendi ve dünya görüşü güzel biri gibi gelmiştir bana. uçurulmak için ne yaptı merak ediyorum.

bankacibear: aşk hayatı hızlı bir arkadaş olarak zihnimde hep yer buldu. terbiyesizliğini filan görmedim. hatta hep duyarız dark bear ile tanışırlar arkadaşlardır diye. insan arkadaşını atar mı demeyin, burası sosyal medya ovası her halt olabiliyor.

sözlük için ise söylenecek pek bir şey yok. alternatifleri çok; ayrıca lgbti temalı olunca insanların üye olma amaçlarıyla bazen uyuşma olmadığını çokça gördük. yok olup gitmese de tarihten bir yaprak olacağı aşikar.
sigara bile yakmayıp mutluluklar dilediğim sözlük. öpenzi.
yazmaktan çok okumayı sevdiğim sözlük.
o kadar facebook adresini, instagram'ını falan nasıl yönetiyor anlamıyorum. valla büyük başarı.
  • /
  • 17