ayı sözlük

  • /
  • 17
içinde "eşcinsel" kelimesi geçen her başlığın "lgbt" diye değişmesinin gerekli olmadığı sözlük. adam belki sadece eşcinsel olmanın avantajları, güzel yanları üzerine yazmak istiyor. bu şekilde başlıklarla oynanınca, içindeki entryler başlıkla uyumsuz oluyor, bilmem farkediliyor mu?
yazarlarının çoğunluğu lgbti bireylerden oluştuğu bilgisinin hatırlatılması gereken sözlük. eşcinsel içerikli başlıklar genel durum içeriyorsa lgbti olarak değiştirilmesi gayet uygun zira sözlükte sadece eşcinseller yazmıyor, yani başlıkla alakalı diğer yönelimlerin de yazmak istediği şeyler olabilir ve nihayetinde başlık daha fazla kişiye hitap eder. eşcinseller de lgbti'nin bir parçası olduğuna göre lgbti başlıklarında, eşcinsellerin başlıkla alakalı düşüncelerini belirtmeleri uyumludur.
sözlüğün pinterest şeysi: https://tr.pinterest.com/ayisozluk/

takipleşmeye bekleriz.
iyi ki var şu sözlük. içimi dökmek beni biraz olsun ferahlatıyor. ben başka nereye yazacaktım, bloglara yazmak çok anlamsız geliyor, sıradan bir sözlüğe de yazmak istemezdim. iyi ki var burası.
öncelikle yazarları yazım hatalarını gördüklerinde ispitleyebilir veya düzeltilmesi için entry içine "başlığı düzeltin lütfen" demek yerine yetkisi olan birine ulaşabilirler. sonralıkla ateist ile deist aynı şeyler değil. bu yüzden başlıkları ortaklaştırmak yerine ayrı ayrı açılabilir. inanan ile inanmayan arasında düşüncesel farklar var, bu yüzden deist ile ateist olmaya karar verildiği anlarda ortak nokta bulamayabilirsiniz.
gördüğüm kadarıyla şu arkadaşlar gitmiş...


nehiryeli: bu arkadaşımızı tanırım. gayet mantıklı ve efendi biridir. editörmüş vs. bunu bile bilmiyordum. şahsen girdilerim silinse filan farketmem bile. her zaman bu gibi platformları ciddiye almadığımı belirtmişimdir. neyse yarın daha ayrıntılı öğreniriz olayı. selamlar nehiryeli naber, oluyor işte böyle şeyler...

aigai: karşılıklı arada girdilerimizi beğenir, nadir de olsa mesajlaşırdık. efendi ve dünya görüşü güzel biri gibi gelmiştir bana. uçurulmak için ne yaptı merak ediyorum.

bankacibear: aşk hayatı hızlı bir arkadaş olarak zihnimde hep yer buldu. terbiyesizliğini filan görmedim. hatta hep duyarız dark bear ile tanışırlar arkadaşlardır diye. insan arkadaşını atar mı demeyin, burası sosyal medya ovası her halt olabiliyor.

sözlük için ise söylenecek pek bir şey yok. alternatifleri çok; ayrıca lgbti temalı olunca insanların üye olma amaçlarıyla bazen uyuşma olmadığını çokça gördük. yok olup gitmese de tarihten bir yaprak olacağı aşikar.
sigara bile yakmayıp mutluluklar dilediğim sözlük. öpenzi.
dark bear sonuna kadar haklıdır.

bu sözlüğün ilk kuruluşundan beri buradayım. emek harcayamadım, pek yazamadım o zamanlar ama bilhassa dark bear'ın emeklerini gördüm. en ufak bir haksızlıkta herkesi hemen dinler ve fikrini alan bir insandır. lütfen bu kalitedeki efendi insanın üzerine gitmeyin.

bu kadar terör estiren insanlara kim olsa sessiz kalamazdı. ancak böyle olay çıktığında sözlüğe gelip, hee 2 ay sonra buraya uğradım muhabbeti yaparsınız siz. tüm farkındalığıyla ve sözlükte güzel işlere imza atan dark bear'a ben teşekkür ediyorum. adam gibi adamdır. bazılarının yaptığı o iğrenç saygısızlığa değil dark bear, siz de olsanız müsaade etmezdiniz. efendi olmasını bilemediniz, kabul ediniz.
yakın zamanda öğrendiğim, henüz dahil olduğum yeni sözlüğüm. lgbti hakları konusunda mücadele veriyor olması ve de feminist olması ilgi çekici.
kim kurduysa emeklerinize sağlık
ayı sözlük bırakılmaz , ara verilir .
uzun zamandır okur olarak takip ettiğim, birkaç dakika önce kayıt olduğum ve yazmak için sabırsızlandığım sözlük.
her girdiğimde bir umutla açtığım canım sözlük.
6 yıldır bölük pörçük içinde olduğum, her yıl farklı sansasyonlarla yazarları birleştiren/dağıtan herkesin ucundan acıcık hayatına dahil ettiği biricik sözlüğüm, emek vereninle hasetinden çatlayanınla nice güzel senelere..

hayatıma dahil ettiğim onca insanın kaynağısın, iyiki de varsın..

35 yıllık biseksuel yaşantıma rağmen 1 aydır keşfettiğim ve severek okumaya devam ettigim site
oldukca başarılı, entellektuel seviyesinin yuksek olması bugüne kadar baktığımız,alıştığımız ve içimizin bayıldığı diğer arkadaşlık siteleri ile kıyaslandığında alakasız derecede duzgun olmasi oldukça şaşırttı beni diyebilirim
daha rahat yazmak icin biraz daha okumam ve rahat hissetmem gerekiyor ama bu yorumu da yazdığım ilk yorumlar arasına şu köşeye yerlestireyim.
girişte kimseden lgbti tescil belgesi istemeyen bir sözlük. yazarların homofob olmamaları ise asgari bir beklenti.
üyelerinin eğitim ve kültür düzeyini yüksek buluyorum. ama telegram grubunda yazılanları okuyunca. entry girme söz konusu olduğunda isteksiz davranıldığını düşünüyorum.
4 saattir hiç entry girilmemiş sözlük. bu sırada 20den fazla yazar girip çıkmış. hayret ediyorum doğrusu.
kendimi hiç olmadığım kadar kendi benliğimde hissettiğim tek yer
girip çıkması yazması eğlenceli zemin. yazıp okuyun ve çıkın 24 saat online olmayı tavsiye etmem yavrular.
  • /
  • 17