ayı sözlük geleneksel homojenlik ödülleri 2015

tek tek değerlendirmek gerekirse;

- öncelikle en çok boş alan yazar ödülünü alan psk'yı samimiyetimle hiç sevmesem de kişisel olarak bu ödülü ona konduramadım. şüphesiz sözlüğün en orjinal ve en sağlam yazan yazarıdır kendisi.
- en beybisi ödülünü tabiki de arvellian almalıydı, şaşırtıcı gelmedi bana.
- hürmüzü geçiyoruz.
- halk bu işi biliyor arkadaş kimin kuruduğunu kimin örümcek bağladığını biliyor: (bkz: ciwan).
- en işveli cilvelisi ödülünü, gönlümün efendisi, sözlükte uğruna gizli hayranlarından insanların neler çektiğinden bihaber hepberabear almış. ilk zirvede tanıştığımda halil sezai saçlarını kıvırmasından geçilmiyordu cilvelerinden işvelerinden.
- şeytan tüylüsü doğru tespittir gardaş, bankacıyı bilen tanıyan herkes sever, sevmiyorum diyen varsa şüphesiz yalan söyler*.
- en aktivist dark'tır. doğrudur. halen yılların davalarını takip eder, tüm etkinlikler eylemler konusunda bilgilidir. bilgi onda toplanır ondan yayılır.
- en yaratıcı nick ödülünü alan inanilmaz ama gerzek, nick bulma konusunda yaratıcılıktan ziyade gerçekçidir. dilerim bu performansını askerde de gösterir. *
- ve zagor, şeker gibi adamı psikopat yapmışsınız. ocaklarına ateşler salınasıca bana alaka kurduğun bir örnek söyler misin?



boysan yakar nurlar içinde uyu.
baya eğlenerek oy verdiğim ödüllerdir. elinize sağlık.
edit: beybi ödülünü almak için zirvede şirinlikten gebermeyi planlıyorum.
vurun tuşlara, vurun da birinci yapın bunu.
tek bir, bir tanecik ödül bile alamadan ödül töreninden ayrıldığımdır, ben sizin için saçımı süpürge ettim, siz naptınız elektrik süpürgesi aldınız. * * *
adımı 4 dalda adaylar arasında görüp, duygulandığım ödüller, beni sizler var ettiniz. inşallah komşu komşuya oy vermez de müzik kazanır. ay o tartışma eurovizyondaydı di mi? *
ilk süreçte belki bir ödül töreni olmasa bile " geleneksel" hale getirmeye çalışacağımız, ilerleyen zamanlarda heyecanlı törenlere ev sahipliği yapacak olan oylamadır..

yazarları bu mücadele ile teşvik etmeyi hedefleyen ayı sözlük yönetimine vereceğiniz oylamalar ile katkıda bulunabilirsiniz..
gökyüzünde yalnız gezmeyen yazarlar için de çeşitli kategoriler oluşturduk lakin pek çoğu etik olmadığı gerekçesi ile kaldırıldı..
adaylıklarımı görünce inanamadığım ödül şeysi üstelik 10 dalda. şaka gimin. haliyle sonuç, "oscar'a 10 dalda aday gösterilip törende sıfır çeken yüksek bütçeli film hüsranı' yaratmadı değil. hahaha. kazananlara tebrikler.
yaşasınnn, artık kurumsal bir sözlük olduğumuzun ilk göstergesi olan bu ödül lgbt dünyasında da yankı bulacaktır diye düşünüyorum. adayları bekliyorum heyecanla.
bu yıl itibariyle dağıtmaya başlayacağımız ödüller. bu ödüllerin ilkinde sözlüğün geçmiş olan 4 yılını göz önüne alıp 2016 itibariyle ve sonrasında yıllara göre devam ettireceğiz. ödüller bir çok kategoriyi içeriyor. ayrıca lgbti destekçisi ünlüler ve lgbti destekçisi kurumlara da bu ödüller ile bir selam çakmak istiyoruz. yakın zamanda adaylar bu başlıktan açıklanacak ve sözlük yazarlarının oylamasına sunulacaktır. bizi izleyin anacım.
bv bear senin o ödülü alman gerekiyordu. yazmıştım da yukarıda. neyse ki herkes benle aynı fikirdeymiş.
sonuçlar telefonumuza mesaj olarak mı gelecek?
iyi olan kazansın !

piyangomdan amorti bile çıkmadığı için umutlarımı seneye sakladığım gibi buradaki umudumu da seneye erteliyorum.
öyle kategoriler var ki üç aday, aynı kategoride eşit oy alarak şu an birinci gözüküyor ve bu dört, beş kategori için geçerli bir durum çekişme günden güne artıyor. ciddi anlamda sonuçlar hepimizi çok şaşırtacak gibi duruyor şimdiden.
yanlış başlıktır. doğrusu: 1. ayı sözlük geleneksel homojenlik ödülleri
yarrak gibi dağıtılan ödüllerdir. çünkü herkes eurovision şarkı yarışmasındaki doğu bloğu ülkeler gibi eşine dostuna oy vermiş. bir daha yapılırsa bu boktan oluşumda zinhar da olsa adım geçsin istemem hacı abi. hadi eyvallah.
homojenlik: dergimiz olan homojen dergi'ye atıf edilmiştir..

ayrıca seçimlerde alınan kriterler, giriler ve istatistikler üzerinden alınan değerlerdir, görsel açıdan gösterilen adaylar ise şahsen veyahut sözlük profili üzerinden yapılan incelemeler üzerine kuruludur..
oylamalar tüm hızıyla sürerken kategorilerdeki kafa kafaya yarış an itibarı ile de devam etmekte. inanılmaz çekişmeli kategoriler var. bazı kategorilerde kendimce kesin alır dediklerim yerine aşırı şok olduğum sürpriz isimler önde gidiyor. azıcık heyecan verelim ve fırsat bu fırsat oylayan elleriniz dert görmesin efendim diyeyim. teşekkür edeyim yazarlarımıza tek tek dedim. eee haydi o zaman oylamalara tam gaz devaaaam (bkz: ay yıkılsın).
telaşa mahal yok, tüm adaylar özenle seçildi..

listeye giremeyen yazarlar 2016 enleri için mücadeleye hazırlanacak..

oy konusunda kimsenin korkusu olmasın kurulan sistem tümüyle adil bir oylamayı garanti altına almaktadır..

haydi boş geçmeyelim..
http://docs.google.com/forms/d/1bFbRBE0t...
en seksisi kategorisinden aday gösterilmenin haklı gururunu yaşıyorum umarım ödülü kucaklamak bana kısmet olur ve sahneye salınarak çıktığımda tuğba ekinci sahneye fırlayıp 'neden okul yaptırmadın?' diye sorar. seksi olan kazansın!
  • /
  • 3