eve kız atmak

sırf komşuların ilgisini çekmek, olay yaratmak, toplanılan mekanlarda çok konuşulmanız için arada bir yapılması gereken faaliyet. ama olan kıza oluyor işte. pul koleksiyonları, araba koleksiyonları ve tüm bu geçiştirmelerle geçen zaman sonrası çöken uyku.
ev ve komşu cemaati şüphelenmesin diye bazen yapmak lazım gelir.
heteroseksüel erkekler için klişe olduğunu düşündüğüm durumdur. ben yapacak olsaydım kıza ev atardım sanırım.*
bir hafta sonra yapacağım ama hiç heyecanlı olmayacak durum.*
6 aydır yalnız başıma yaşamama rağmen henüz gerçekleştiremediğim * fakat çok yakında gerçekleştireceğim olaydır.

belirtmek isterim ki evime kız atılmıştır, fakat bunu yapan ben değildim, biraz koyuyor tabi bu insana.
ailemle yaşarken yazları onların yazlığa gitmesiyle sezonu açıp bütün yaz allah ne verdiyse uçanı kaçanı eve atıp eylül ortalarına doğru sezonu kapatırdım. kışları kesat olurdu tabi sevişecek ev arayışı çok stresli gelirdi bana. şimdi yalnız yaşarken aynı tadı bulamıyorum, gizli olanın heyecanı başkaymış.
üniversite bitince artık gerçekleşmesi yarınlara kalan eylem. işten güçten bir vakit kalmıyor hiçbir şeye.
ev arkadaşım yüzünden evden kovulma sebebimiz
napcaz ayol kiz kiza oturmaktan baska
ailemin bilmediği zamanlar daha kolaydı sanki arkadaşım deyip geçiştirebiliyordum. şimdi bir garip bakıyorlar, zorlaşıyor. ve tabii önümüzdeki dönem ayrı eve çıkmayı başarabilirsem çok daha kolaylaşacak olan eylem.
gizli gaylerin çevresine bir şeyleri ispatlayıp bunu gurur kaynağı yaptığı şey...(malum bu ülkede herkes hetero)
ev sahibi haci amcanin daha ilk günden bize verdigi ayardi: öyle eve felan kiz atmak matmak yok... ve kapi kapandi ve arkadasima dönüp: size diyor dedim... harbiden de eve hic kiz atmadim. gelen gidenlere de ses etmedi haci amca... gelen sakallilari da kendinden saniyordu... saglik olsun. iste bir escinsele eve kiz atma demenin izdüsümü böyle bir sey.... eve kiz atmiyoruz, gelenler de dünya ahiret bacilarimiz.
gay olduğumu bilmeyenlerin yaptığımı zannettiği ama nesnesinin erkek olduğu eylem .
ilk sevgilimle kurs çıkışı onun evinde yakınlaşmamız olmuştu. ikincisi ailemin evinde. o ikinci seferde, yumuş yumuş öpüşürken gözlerini kocaman açıp "şu anda seni evine atmış bir kızı evine attığının farkında mısın" demişti. ben de, "bak bu ilk, lütfen bana karşı nazik davran" demiştim. öylesine, kendi kendine bir eğlenceli bir diyaloğumuz olmuştu. demek böyle şeyler, sadece işinin ehli kalemlerden çıkmış senaryolu filmlerde olmuyormuş.

işte öyle bir şey...