gayromeo.com

gay arkadaşlık sitesi.
herkesle yatmayan gaylerin, sadece aşk aradığı platform.
ilk üye olduğunuzda yeni bir yüze aç olduklarından mesaj yağar, adeta mesaj kutunuz orgazma ulaşır...
sonraki 1 ay tekrar görüşelim olur mu?
iş çok.

aylaaaar sonra edit:
bundan önce bir entry'de biri "kimseyi bulamazsınız burda. iş yok" gibisinden bir şey yazmıştı. yazar ve de entry yok olduğu için öksüz, yetim kalmış benim entry'm.
çok duyduğum ama inadına profil açmadığım bence gereksiz olan yer..
gaylerin fotoğraflarını sergilemekten büyük zevk aldıkları site.
bir çok gay sitesine oranla kolay arkadaş bulabileceğiniz bir site..
ilk uye olanları daha çok reklam edip mesaj yağdırtan, ama 1 hafta sonra unutturan online hemcins kısmet bulma sitesi...
sınırsız mesajlaşma, mesajla fotograf yollama gibi fasilitelerinden ötürü takdirimizi kazanmış mecradır. orada eşi-dostu bir arada görebilir; onlardan çocuğunuzun olmasını istediğinize dair ayak izi bırakabilirsiniz. varlığı yüzünden neredeyse e-mail kullanmayı bile bırakabilirsiniz. üstelik kullanıcı dostu arayüzü ve mavi fonuyla da gayet sevimlidir.

velhasıl, keyifle nimetlerinden yararlandığımız yerdir.

sevgilimle tanıştığım yer. insan sayısı çok olabilir, çoğu da tanıştıktan sonra uzak durmak isteyeceğiniz tipler olabilir, ama her yerde olduğu gibi size çok uygun birine de rastlayabilirsiniz.
şu sıralar karnesini almış; tatiline şugar daddy fantazisiyle başlamak isteyen ergenlerin doldurduğu sitedir.**

(bkz: oğlum bak git)
niyeyse benim bir türlü girmeyi başaramadığım partnerlik sitesi.
her sitede olduğu gibi gayromeoda da türkler olayın suyunu çıkarmış. özellikle avrupada insanların en çok kullandığı eşcinsel arkadaşlık sitesidir. daha çok yurtdışından insanlarla tanışmak, yurtdışındaki arkadaşlarımla görüşmek için kullandığım site... gayromeo.com ve planetromeo.com şeklinde iki adresten de erişilebilen, gayromeo.com türkiyeden erişime kapalıyken planetromeo.com dan erişilebilen sitedir.
çıplak resimlerini koyan adamların dürüstçe yaşayabileceği bir aşk aradığı site.
genelde slim, skinny tiplerin takıldığı website.
naif hikayelerimiz oldu ya gayromeo sayesinde. hala da severim şahsen ben. belki de duygusal yaklaşıyorum, bilmem :)
siteden ziyade artık uygulamasıyla anılan buluşma platformu. (tüm app marketlerde engelsiz ve var diye biliyorum hatta (: )
tarayıcı kullananlara romeo.com alan adıyla hizmet vermektedir. appstore'da bulunan sürümü uncut versiyonu olduğundan profil bazında sansürlüdür.
telefon app'leri yokken bu vardı. o nedenle bana hep hüzün verir. o zamanlardaki hayallerim, gay dünyasını keşfetme merakım. gelen mesaj, yanan kırmızı ışık. bir zamanlar hevesler ve umutlar daha büyüktü. sonra dünyanın içine girdik neyin ne olduğunu gördük. o nedenle bu app'e ne zaman girsem veya bundan bahis açılsa derin bir nefes çekiyorum. eski halinden eser yok ama yine de yılların verdiği ağırlıkla halen kullanılan bir app.