kılıçdaroğlu'nun kardeşinin inşaat bekçisi olması

aralarında husumet var veya yok. başkalarının kanatları altında ucmaktansa, kendi kanatları ile uçmayı tercih eden celal kılıçdaroğlu'nu tebrik ediyorum. onun kardeşi, bunun oğlu, şunun akrabası diye kayırılan onlarca kişiye de ayrıca ibret olsun!
allah kardeşi kardeş yaratmış kesesini ayrı yaratmış sözünü akıllara getirir. eğer bahsedilen çocuğu olsaydı şaşırılabilirdi ama kardeş yakın da olsa evlenince ilişkiler değişir. ayrıca kimse varlıklı diye kardeşini de kalkındırmalıdır şeklinde bir kural yoktur. özetle bu durum kılıçdaroğlunu kötü de yapmaz, dürüst de.
bi ikilem var sanki kardeş kayırmayıp yoluna devam etmesi güzel ve fakat husumet yoksa şayet ; biri kemal kılıçdaroğluna giydiği gömleğin 350 lira olduğunu hatırlatmalı..