millet koşun sözlükte kavga var

iki dakika durun çekirdeğimi alıp da geleyim *

acun ılıcalı

sevimsiz, antipatik, ama nedense televizyon dünyasında tutunmakla kalmamış, bir de büyük bir gücün sahibi olmuş, yurtdışında üretilmiş formatları aynen türkiyeye taşımaktan başka bir "yaratıcılığı" olmayan, sıkıcı ve "kurt" televizyon kişisi, yapımcısı, sunucusu, jürüsü, bıdı bıdısı, hede hödösü... parayı-bulunca-ilk-iş-genç-sevgili-bulup-eşini-boşayangillerden.... tez bitsin.

barbara bush

eski abd başkanı george w. bush un kızıdır. human rights campaign in destekçisi ve sözcülerindendir. 30 yaşındadır. babannesiyle aynı isimde olmasından dolayı "barbara pierce bush" olarak da bilinir.

karşı camda kesişilen adamın çim adam çıkması

sevişirken kan verir gibi yatan kadın

olan için bakınız:

http://www.sungerbob.net.tr/img/sunger-bob-deniz-alti.jpg

olması istenen için bakınız:

http://www.flashoyunsitesi.com/files/image/5096_sunger%20bob.jpg

tahinli kabak tatlısı

antalya'da tadına varacağınız en güzel lezzetlerden birisi.. kabağın en güzel hali bence.. dengeli beslenmeye başladığım için uzak kaldım biraz.. lakin tadı unutulacak gibi değil. özlediğimi farkettim.. hemen her yerde bulabilirsiniz ama en güzelleri için biraz dolaşmak gerekebilir. kent, sedir, 7memet, özdoyum önerilir.

angus and julia stone

sevilesi, dinlenilesi, dinlettirilesi müzik yapabilen insanlar.

ayı sözlük birinci taksim muhabbet zirvesi

pedobear ile birlikte biz de orada olacagiz. *

ayı sözlük'te bir garip akp'li

anket sadece ayı sözlükte paylaşılmıştır. fakat bunun dışında zaten sosyal medyadan alınmıştır ve facebook, twitter gibi ağlarda da paylaşılmıştır. ayı sözlükte yazıyor oldukları nasıl anlaşılmıştır anlamış değilim. yazarlar arasında akp liler de mhp liler de bdp liler de bip liler de olacaktır mutlaka. ne var ki bunda.

19 ağustos 2014 beşiktaş arsenal maçı

berabere biticek sanırım . üzüldüm.

bukkake

gokkun benzeri, japon terimi olan seks aktivitesi.

ders çalışırken mutlu eden ve şaşırtan soru

tolkien içerikli paragraf sorularıdır benim için. birkaç kez çıktı karşıma ve her birini mutluluktan on kere okudum. doğru da yaptım tabi.

heteroseksüellerin cinselliklerini ilan etmemesi

eşcinsellerin eşcinsel kimliklerini başkaları ile paylaşmamaları, ne yaşıyorlarsa gizli kapaklı yaşamaları, cinselliğin dört duvar arasında kalması gereken birşey olduğu, başkalarına açılmanın anlamsızlığını savunan kimselerin, bu argümanlarına altlık olarak kullandıkları kuyruklu yalan. işin daha vahimi, bu görüşün eşcinsel bireylerin bir kısmı tarafından da benimsenmiş olması. "heteroseksüeller kimle seviştiklerini anlatıyorlar mı canım, sen de kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin, o senin özel hayatın, kime ne kiminle yattığından, kimseyi ilgilendirmez" şeklinde bir sözümona eşcinsel bireyi rahatlatma argümanı ile ortaya çıkıyor bu durum.

bu konu hakkında psikologa gittiğimde, ingiltereden bu konular üzerine doktoralı, kendini uzman ve anlayışlı bir kimse kabul eden sayın ünlü psikologumuz da bana aynen bunu demişti: "4 duvar içerisinde yaşananlar orada kalır, başkaları kimle yattıklarını anlatıyorlar mı? sen de anlatma". (bkz:#252938)

oysa sevgili heteroseksüeller cinselliklerini her yerde bangır bangır ilan ediyorlar. cinsellik sadece seks demek değil, sokakta elele tutuşmak, öpüşmek, karı-kız muhabbeti yapmak, beğendiğin-hoşlandığın birini beğenini başkalarıyla paylaşmak, duygusal/romantik sıkıntılarını arkadaşlarınla ve ailenle paylaşmak, ve en sonunda birini sevgilin, eşin diye başkalarına tanıtmak ve evlenmek, bunların hepsi aynı zamanda cinselliğinin, heteroseksüelliğinin birer ilanı oluyor. cinsellik hiç de sadece dört duvar arasında kalan birşey değil.

bu nedenle eşcinsellere "kimseye ilan etmene gerek yok" demek, sanki koruyormuş kisvesi altında homofobinin bir tezahürü, eşcinselliği sadece yatak odasına hapsetmeye çalışan, cinselliğin kocaman toplumsal boyutunu yok sayan hastalıklı bir zihniyetin yansıması. eşcinseller olarak bu lafa hak vermeyiniz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar




much more than a second guess
it's easier said but it is done
can't keep falling over and over
it's over it's said and done