yetenek sizsiniz türkiye

yarışmaya katılanların % 95inin yeteneksiz ama eğlenceli olduğu, neye göre evet neye göre hayır denildiğinin anlaşılmadığı, daha çok dans yarışmasına benzeyen imitasyon bi yapım. favorim saksafon çalan ufaklık. (potansiyel bi bear) *)
ilk elemeler sıkıcı geçse de, sonlara doğru güzel performanslar izleme şansı bulabildiğimiz yarışma. her seferinde bir öncekinden daha sıkar hale geldiği de doğru. çabuk tüketilebilecek programlardan. aynı yaz geceleri için yapılan pop şarkıları gibi.
an itibariyle müthiş bir baba kızın katıldığı yarışma. *
antalyalı bir börek ustası ancak bu kadar yakışıklı olabilir dedirten program. <br> <br>(bkz: dedirten kalıbı) <br>(bkz: libido)
hamur açarak tur geçilen saçma sapan bir yarışma olduğunu bir kere daha kanıtladı ama izlemememiz için yeterli bir sebep mi? tabiki değil, dark beara da gün doğmuş oldu, hayatının börekçisini tekrar görebilecek.
anasının amı gibi reklam koyarak izleyicilerle dalga geçiyorlar sanırım,kim kime muhtaç anlamadım,etkiye tepki olarak kapamış bulunmaktayım,youtubedan izlemek en rahatı sanırım.
yeni bölümleri star tv de yayınlanacak.
ilk bölümü birazdan yayınlanmaya başlayacak. yeni bölümlerinde alp kırşan da ekipte.
tüm dünyayı aynılaştırmaya çalışan, küreselleşmeyi makyajlayıp sempatik göstermeye çalışan ve bu yolla kültürel sömürüyü her eve sokan bir program. acun ılıcalıyı bu konudaki üstün yeteneğinden kutluyorum. formatı bütün dillerde aynı olan aynı tipten 3 jüri ile aynı kalemden binlerce kişinin ümit tacirliğini yapan program aynı anda herkesi nasıl esir alıyor anlayabilmiş değilim.
şizofreni destek toplantısı gibi bir şey bu program ve benzerleri. *
ayağıyla sıradan bir yüz/sürat çizen/boyayan adam hem juri hem seyirci oylamasından geçti ya ne edem nerelere kaçam bilemedim.
akp döneminde olmasaydı kıyamet kopacak diyebilirdim.

ayrıca;
denk geldim de izliyorum.
her ne kadar gereksiz ve saçma bulsanız da bu tarz programları, şöyle gözünüzün ucuyla baktığınızda yakalanıyorsunuz pençelerine. kendinizi "şu adama bak ya neler yapıyor", "oğlum mal mısın niye kafana elma koydurdun-lan bak ok geliyor-of öldü dimi la adam bakamıyorum", "ne güzel kızmış, ne güzel söylüyor" derken buluyorsunuz. o yüzden kimmiş şu aref bir bakayım diyerekten izlemeyin, insan kendini türk versiyonunu bitirmiş, yetmemiş, bu tarz programların yaratıcısı (orjinali) olan "britain's got talent"ı izlerken buluyor.
yetenek yarışması formatıyla yayınlansa da yeteneklerin değil şovların yarışmasıdır. yoksa profesyonelce mesleğini icra edenlerin bunu sahneye taşıyıp herkesin ağzını açıkta bırakmasının bu programla alakası yoktur. kendini geliştirerek bir şeyler başarmış amatör insanların katılmasına izin verilmelidir. yok bilmemne bale grubu, yok yıllardır sahne alan okullu şarkıcılar; halihazırda keşfedilmiş yeteneklerdir.
rtük'e en çok şikayet edilen tv programıymış. izleyici şikayetlerinde bu program pornografik bulunmuş.
epeydir izlemedigim yetenek(!) yarışma programı. sinemada recep ivedik'e, televizyonda acun'a harcadığım vakte acırım..
tv8 ekranlarında tekrar başlayan program. yeni juri hülya avşar yerine özgü namal ve murat boz katılmışlar.
bazı insanların sırf "hadi kendimizi rezil edelim tv?de izleyenler bize küfretsin bizi aşağılasın" diye katıldığı yarışma. tek marifeti tren taklidi yapmak olan adam yetenek yarışması kazanabilir mi allah aşkına? bu adam buraya kadar nasıl geliyor? gerçi nasıl ve niye geldiğini biliyoruzda ayrıca bu traz insanların ekrana çıkması onlarada yapılmış bir kötülüktür kendilerini bi halt sanıyor zavallılar biz ise gülüp geçiyoruz öneleme denen şeyin olup olmadığından kuşku duyuyorum varsa daha ince elenip sık dokunsun ki hem bizim sinirlerimiz gerilmesin, hemde yarışmacılar yol yakınken dönebilip küçük düşmesinler.
ülke gençliğini rapçı yapan, akıllara zarar, cumartesi ziyancısı yarışma programı.

(bkz: acun ılıcalı)

(bkz: tv8)
en yeteneksizleri görebilmemiz için düzenlenen program. her yıl daha da kötüye gidiyor.