2000'lerin başı

2000 ile 2010 arasını belirtir. kişisel yorumum, güzel çocukluk anıları yaşamış olsam da geri dönmek istemeyeceğim yıllardır. hatta düşündükçe içim boğuluyor. internet yok, akıllı telefon yok, çok sıkıcı. sega oyna oyna, nereye kadar. sonlara doğru biraz düzelse de(internetin gelmesi vb.), şimdiki zamanımız iyi. hem eşcinsellerin görünürlüğü de arttı.
yaşım nedeniyle çok iyi hatırladığım yıllardır.
ama şimdi bakınca nedense epey bir mazi olmuş gibi gelmektedir.
aklıma ilk gelen bütün pc'lerin tarihlerinin 0000'a döneceği ve ekonomiden bankacılığa, uçaklardan bilgisayara her şeyin yüz yıl önceki ayarlara dönüp kıyametin geleceğine dair inançtı ve buna y2k diyorlardı. sonuç olarak tabi ki kıyamet filan kopmadı ama sonraki 10 yıl anlamsız bir geçiş süreci ve boşlukla geçti. yeni yeni toparlanıyor dünya. derken gene başka çamurlara batıyor ama daha iyiye gitmiyor hiçbir şey.
televizyonda çılgınlar gibi ördek vurmaca,keşke back
ya inanılır gibi değil her ünlü kişisinin umarsızca piyasaya sürdüğü en az bir "millennium 2000" isimli albümünün olduğu zaman dilimidir. üzerinden ocak itibarı ile 16 sene geçmiş olacaktır. vay anasını ali samidir! ne ara o kadar oldudur! ah ulan yaşlanıyoruzdur! hatta oha ay ben şoktur!