2014 yerel seçimleri

7 Entry Daha
istanbul için konuşmam gerekirse sırrı süreyya önder gerçekten de istanbul'daki tek elle tutulur aday, hangi tarafından tutarsanız tutun durum böyle. adamda vizyon desen var, delikanlılık desen var, vicdan desen var, zeka desen var. var oğlu var işte daha ne diyeyim. keşke önder ve sarıgül ile burun buruna gidiyor olsaydı*, oyum kesinlikle ona giderdi. maalesef oyum sarıgül'e gidecek, sarıgül'ün saçından bile nefret ediyor olmama rağmen oyumu ona vereceğim. bu konuda haksız bir bakış açısına sahip olduğumu iddia edebilirsiniz ama önce bir savunmamı dinleyin:

önümüzdeki 4 yıl beni öyle böyle korkutmuyor. olacak şeylerin matematiğini yapıyorum sürekli ve akp'nin istanbul'u almasıyla yazılabilecek en iyi senaryo bile oldukça kasvetli. şu ana kadar gördüğümüz şeyin adı diktatörlükse önümüzdeki 4 yıl boyunca göreceğimiz şeyin adı kıyım olacak. her seçimde arsızlık, kibir ve tanrı kompleksini biraz daha cilalayan rte önümüzdeki 4 yıl içinde korktuğumuz her şeyi bir bir gerçekleştirecek, gölgemizden bile korkar hale geleceğiz. bu adamın bu kadar ileri gidebiliyor olmasının yegane sebebi ve dayandırdığı bütün argümanlar "milli irade" de kilitlenip duruyor ve bu adamı durdurmanın tek yolu sırtını dayadığı "milli irade" şeysinin elinden yavaş yavaş kayıp gittiğini bilmesidir. bunu türkiye genelinde yapmak oldukça zor ama istanbul ankara gibi bir şehri kaybetmek gitgide patlayan egosunu söndürmek için yeterli olacaktır zaten. açıkçası şu sıra umrumda değil kimin aldığı, chp alsın, mhp alsın, hdp alsın hatta liberal parti midir nedir o alsın o da umrumda değil, yeterki akp almasın.

derdimi anlatabildiysem eğer ve eğer siz de aynıdertten muzdaripseniz size de benim yaptığımı yapmanızı öneririm. önerim de şu: yaşadığınız şehirde akp'yi devirmeye en yakın parti hangisiyse ona verin oyunuzu.
26 Entry Daha