ayı sözlük'e veda etme tripleri

işler yolunda gitmediğinde başvurulan trip şeklidir. bu trip genelde son entryde dile getirilir, kapılar oldukça açık bırakılır, "çok ısrar ettiler geri geldim" diyebilmek için. "sizi ve sözlüğü çok seviyorum ama katlanamadığım konular var" diyerek pası ve topu birilerine atarak siktir olup gitme sorunsalına isabet eder. giderken bırakılan yarım kalan sevgiler, gidenin onu sevenlerin gırtlağında düğüm oturmasını amaçlaması ve tabi o giden şahsın çok da sikindesinizdir de farkında değilsinizdir. önemi yoktur ki bir çoğu için burada yazılanlar çizilenler, çok da tındır. bir şekilde elde yada içeride bir yerlerde birşeyler patlamıştır. göte giren şemsiye açılmaz deseler de açılmıştır aslında ve o götten hayır gelmez artık.

sözün özü şudur ki; sözlükten çekip giderken son entrynizi girmenize gerek yoktur. değer verdiklerinizle son mesajlaşmalarınız size yeterli olmalıdır. sözlüğün kişisel meseleler ile kirletilmemesi ve katledilmemesi doğru olandır.
can sıkıcı triptir.her giden bir şekilde kaybımızdır.sayımız zaten azken daha da azaltmayalım.hepimiz farklı kafa yapılarındayız farklı şekilde büyüdük farklı yerlerden geldik ortak noktamız eşcinsellik.hepimiz de itiraf etmeliyiz ki dramayı afrayı tafrayı seviyoruz.yapıcı olmaya çalışalım hemen ayrışıp dağılmayalım sesimizi ancak bir bütünken duyurabilriz..bir kişi yoksa bir eksiğiz.son olarak eski bir travestinin sözüyle bitireyim
(bkz: ibnenin ibneden başka dostu yoktur)
arka fonda demet sağıroğlu'dan "giden yazarların ardından arnavut kaldırımlı taş sokakta" parçası çalaraktan gaza gelinmiş hareket şeklidir.

böyle şeylere gerek yoktur,örneğin justin bieber seviyorsanız,apartman çatısına çıkıpta "ı love you justin bieber" diye bağırmayın komik olur,dikkate alınmazsınız,başlık açıp "ben şimdi gidiyorumya hani kimseyi bana benzetmek yok ama" da demenize gerek yok şairane olur.sessiz sessiz çıkıp gitmek en karizma olanıdır,tribe girip başlıklar ve yazılarla dikkat çekmeye gerek yok.
"aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa,aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme!"
(bkz: sözlükte popüler olmanın yolları)