gay ilişkilerdeki meslek ve işin önemi
var böyle bir sorun, en bariz örneği manjam ve gayromeo. devamlı bu sitelerdeki gaylerin elit kişeler aradığından dem vurulması, taşak geçme malzemeleri olmasından anlayabiliyoruz. düşük gelirli biriyle olmak istemiyorlar. ha haklılık payı sonuna kadar var tabi, davul dengi dengine evet ama bunun yanı sıra zengin gay avcısı soysuzlar çeteside yok değil, bu da ayrı bir mevzu. onun haricinde yüksekten bakmayı, insanları hor görmeyi, mesleğine göre değer veren tipler az değil açıkçası.
ne kadar kazandığı mı, yoksa kariyerinde ne kadar başarılı mı olduğu sorusu sorulsa kesinlikle kariyerindeki başarısı derim. zira sırf bu para işleri yüzünden ikinci üniversite biter bitmez akademisyen olup ticaretten, işçilikten çıkıp gidicem. seviyorum oğlum mesleğimi. bari düzgün düzgün öğretme şansım olsun.
gaylerin eğitime önem vermelerinden mütevellit oluşan bir istektir.
tıpkı heteroseksüel ilişkilerde olduğunu gibi.
bunu yönelimle alakası yok yani insanın doğasında var.
işsiz güçsüzle olmuyor . tahta oysun ama uğraşı olsun .
meslek ve işin önemi = statü
statünü söyle de ona göre konuşalım!
jinekolog olsun, rakip takımdan bilgi getirir.
ya da benim üzerimde muayene de yapabilir.
*
eskiden yazışmalarda mesleğimi yazdığımda ya derin bir sessizlik sonra "iyiymiş" cevabını alıyordum ya da karşımdaki bir daha yazmıyordu. en olmadı başında bir iş varsa danışmak istiyordu. ben de bu yüzden manav ya da tekelciyim diyordum bu meslekleri baya seven var sanırım.
reel ilişkilerime gelince; işi olsun tamamdır ne iş yaptığı mühim değil dersem yalan olur dürüst olucam güzel bir meslek kesinlikle cezbedici oluyor.
her iliskide oldugu gibi onemlidir. bireylerin birbirine finansal olarak ihtiyac duymamasi demek ozguveni yerinde sevgililer icin mutluluk kaynagindan baska birsey degildir. kimse oturup da vicik vicik borc harc alan para diye aglayan bir sevgili istemez efinim. istiyorsaniz da cok yanlis hayallerdesiniz.
tabii ulkemizde iki tip insan vardir; ya parasizlik garibanin gururudur triplerinde tipler, ya da gunluk (zaten olmasi gerektigi gibi) bir ise sahip (plaza calisanlarindan en alakali-alakasiz temel meslege kadar) oldugu icin milleti kolesi sanan manyaklar..
asgari ücretli ilkokul mezunu birine tercih edildiginizde denklemin o kadar da basit olmadığını anlarsınız.yaşanmışlıklar herşeyden önemlidır.
meslek anlaminda ne kadar kazandigi degil de o mevkiye gelebilmek icin ne kadar emek verdigi onemli. caliskan insanlara asigim.
henüz daha gençlik yıllarımdayım ve ilişki kurmayı istediğim bireyler de en az benim kadar genç oluyorlar. genç bireylerden oluşan ilişkilerin bunun verdiği rahatlıkla kariyer planlamasını, geleceği birlikte inşa etme şansı oluyor. durum bu olduğu için, tabakhaneye bok yetiştirme gibi bir sıkıntımız veya "şu saatten sonra kimseyle uğraşamam" gibi bir sitemimiz olmadığı için çok iyi bir yaşam standartlarına sahip kişileri aramıyoruz. sadece kalbi çocuk olsun yetiyor bu yaşlarda.
iyi kötü işi var deyip bağrımıza bastık da noldu, insan yılan sütü emmişse meslek falan fasa fiso
meslek, karşıdaki insan hakkında intiba oluşturmak için önemli bir gösterge. herkesin kolayca erişemeyeceği bir şeyi elde edebilmenin verdiği üstünlük, saygı ve sevgiyi getiriyor doğal bir şekilde. fakat ben sana vali olamazsın demedim, adam olamazsın dedim türünden insan da azımsanacak seviyede değil. gayler ise her alanda düştükleri abartmak hastalığına bu alanda da maalesef düşüyorlar. genelleme yanlıştır demeyin lütfen. istatistik bilimi gerçektir.
tırcı götçü tokmakçı tellak gibileri arasından koca seçemiyoruummm. hepsi sarsıcı
mesleği konuşacak konu bulmanıza, sohbet etmenize yardımcı oluyor.
bir güven unsuru olabilir, statüye önem verenler için bir belirteç olabilir bunlar ayrı fakat kim ipsiz sapsız biriyle zaman geçirmek ister ya :)
mesleğin değil de statünün epey önemi var bu statüden kastım aslında okul mezuniyeti biraz olsun kültür açık konuşayım eşim lise mezunu bile değil kendini geliştirmeye çalışsa da benim yüksek lisans-doktora yapmış ortamımda epey geride kalıyor bu onunla olan ikili ilişkimizde bir problem ihtiva etmiyor olsa bile sosyal hayatta sıklıkla yüzüne çarpıyor
nerde ne yapacağını bilen, kişisel hijyenine dikkat eden, ailesinin evinde yaşamayan, ortak noktalarınızın çok olduğu, medeni biriyse zaten düzenli, rutin bir hayatı vardır, dolayısıyla da işi vardır ve yeterlidir.