göt

dîvânu lugâti't türk'te köt şeklinde geçiyor. köt ile ilgili olarak geçen kelimeler ise şunlar:

kötiç: çocuklara sövüldüğü zaman kullanılan "ey kıç gibi kokmuş" anlamına gelen bir sövgü sözü.

kötle-:bu kelime bir fiil. oğlan vb. sikmek/düzmek anlamına geliyor. bir örnek de verilmiş. oglanıg kötledi yani o, oğlanı sikti/ düzdü. daha 11. yüzyılda erkek sikmek anlamına gelen bir kelimemiz var düşünün!!

kötlet-: bu kelime de fiil kökü. anlamı oğlan vb. siktirmek/ düzdürmek. örnek olarak ol oglanıg kötletti yani o, oğlanı siktirdi/düzdürdü.

kötlüg: ibne, luti anlamlarına gelen bir küfür.
bir kerede, ağız dolusu söylenmesi çok hoş bir kelime. normal şartlarda vücudun en az görünen yerlerinden biridir. ama protesto söz konusu olduğunda en etkili uzuvdur.

(bkz: göt olmak)
güven
özveri
tecrübe

vakti zamanında i. melih gökçek in odtü yü yıkma kararı alması ile oluşturulmuş olan platformun ismidir
bazı konularda dayanak olarak gösterilebilen yerdir.
(bkz: kaynak götüm)
orta kıllı, yumuşak, oval ve kumral tonlar da olanı makbuldür.
öttürülebilen, otturulabilen tek delikli, iki loplu, güvenmek ve korumak durumunda olduğumuz hoş bir bölgemiz. kaba, görgüsüz etimiz.
stres altında bir an önce tamamlanması gereken işler varken ayı'nın bağırdığı yer ; "benim burda götümde ayı bağırıyor, sen gelmiş ne bana sinemaya gidelim mi diyorsun !!!" gibi
göt, tahta gibidir. tuttuğunuzda ele gelmez. genelde kıllıdır. estetik değildir. göt göttür işte. çirkindir.

bir de popo vardır. şekillidir. parlaktır. insanın baktıkça bakası gelir. üzerine hangi jeani geçirirseniz geçirin dünyanın en iyi jeaniymiş gibi gösterir.

kısaca, göt ile popo karıştırılmamalı.
ideali, yandan çaprazdan bakıldığından cc şeklinde görülenidir ki ülkemiz sınırlarında cc şeklinde ( yabancıların bubble butt dediği şaheser) çok görülmemektedir ne yazık ki... yurtdışında metrekare başına düşen cc götlülerin sayısı oldukça göz okşayıcı, iç gıcıklayıcıdır...
türkiye'de genelde dd şeklinde görülmektedir ama en sık görülen çeşit ne yazık ki ii düz duvardır... ( gözümün önünden geçtiklerinde tekme atasım geliyor, pisler, bir de önümde yürüyorlar, yüzyılın en önemli götoloğunun önünde, cık cık cık)
bir de zenci ya ara götü olan pp göt vardır ki, ben pek sevmem. sırttangötlü familyası gibi, bu ne...

güzel cc göt taze taze tüketilir... yatırıp okşayın, yanağınızı dayayın o tatlı sert yumuşaklığa... kokusu da, tadı da harikadır. güzel bir organımız göt ama kullanılmayan göt, göt değildir. hele hele güzel göt, büyük sorumluluk demektir ki, dikkate alınması gerekir...
allah her tarafımı çirkin yaratmış ama götümü o biçim. güzel yaratmış yaratmasına ama onu da hiç kimseye gösteremiyorum ki. püffffff.
" göt dediğin ötmeli ötmeyen götü sikmeli" dedi bir hetero arkadaş, kuş mu lan bu, hani bakiim seninki ötüyor mu? dedim. sessizce yanımdan uzaklaştı. *