hoşlanılan erkekle duş almak

insanın sonlandırası gelmeyen aktivitedir. önce partnerlerin vucutları diğeri tarafından sırayla köpüklenir yıkanır daha sonra sıcacık suyun altınta romantik dakikalar geçirilir.
aynı suyun sıcaklığında buluşmak. güzel bir deneyim olabilir.
geniş küvetli ve jakuzili duşlarda keyif veren, duşakabinli banyolarda azap yaratan durum. lakin duşakabine 2 kişi sığabilmek hayli zor. hoşlanılan kişiyi yıkamak hayli zevklidir hehe.
icinde oturup 4 kisi pisti oynayacak buyuklukte dusakabinler dunyanin kimi yerlerinde standart oldugundan dusakabinli senaryolarda da gayet guzel olan eylem. hoslanilan kisi, hoslanildigini bilmiyorsa cok enteresan bir durum olabilir bu tabii.

bunun benzer bir ornegi de spor salonunda bayagi gozunuze kestirdiginiz biri ile yanyana (arada ayrim olmadan) dus almaktir. insana adrenalin asilar.
sevgilisi 110 kilo olan biri için zorlayıcıdır. olsundur ıslanmış bir bedene sımsıkı sarılmak gbisi yoktur.
beklenti klip tanında ama veridiği etki düş kırıklığı olan eylem.
seksli şeylere girişildiğinde tehlikeli olabilen aktivitedir. bazı insanlar sevmez.
erkeğimi yıkamak, yıkanırken cilve yapmak, vücudumu vücuduna sürtmek, saçını şampuanlamak, bu sırada ufacık öpüşlerle tahrik etmek, liflemek, liflerken erkeğimin sikine taşaklarına özel masaj yapmak paylaşımların ve özel anların dibidir adeta. çok severim. birbirine daha yakınlaştırır, seks gibi olmayan en sekse yakın tahrik ediciliktedir. bir de duş bitmeden bir son oralla erkeğin aklını başından almak ayrı bir keyif unsurudur.
insan bir süre sonra duşa yalnız girmek istemiyor.
ben daha çok hoşlandıgım erkegi onun gözleri köpüklüyken ensesine tokat ata ata yıkamayı seviyorum. sanırım ergen tercih edince birlikte yıkanmak yerine onu seve seve azcık da döve döve yıkamak daha hoş oluyor.
ülkemize standart olarak layık görülen 90x90cm'lik duş kabinlerinde iki yetişkin erkeğin debelenmesi hayal edildiği kadar hoş bir eylem değildir. toplam ağırlık 150 kiloyu geçtiğinde (ki sözlük ahalisinde çok da zor olmasa gerek *) duşakabin tabanını çatlatmanız an meselesidir.
uzun sürebileceginden üşütüp hastalanmaniza neden olabilecek aktivite.
sevdiğiniz erkeğin vücuduna sabun sürerseniz, adamın vücudunun ph'ının ağzına sıçmış olursunuz. sirke falan dökün bari sonra da rahatlasın adam yazık.
oha bunu yaşayanlar var mıymış?
o zaman verecek 100 dolar daha.
  • /
  • 4
devark.cloud tarafından geliştirildi.