türk edebiyatında eşcinsellik, türk edebiyatı içinde eser veren kişilerin (yazar ya da şair), eşcinsellik ya da eşcinsel temaları tamamen ya da kısmi olarak ele almasıdır. kemal tahir, attila ilhan, demir özlü, ferit edgü, selim ileri, bilge karasu, adalet ağaoğlu, leyla erbil, kamuran şipal, fazıl hüsnü dağlarca gibi yazarlar eserlerinde bu temaya yer veren bazı yazarlardır.
öyle bi erkek ki, sizi sevgisiyle, güvenilirliğiyle saracak, ikinizin bir olduğunu ama aynı zamanda ayrı insanlar olduğunuzu bilecek, sekste tatmin edecek, öyle ki başkasına ihtiyaç duymayacaksınız, aklınıza gelmeyecek başkası, yatakta son derece edepsiz olacak, sizinle konuşacak, muhabbet edecek, gözlerinin içi gülecek, sosyal ve arkadaş canlısı olacak, sizi koruyup kollayacak, yer yer buyurgan olup sizi yönlendirecek, zaman zaman hakimiyetini koyacak, hem sevgiliniz, hem arkadaşınız olacak, en önemlisi akşamları eve sabırsızlıkla gelme isteği yaratacak , temizliğe çok önem veren biri ile evlenilir. bulan haber verebilir mi? (yazdığım tariften kendim etkilendim.)
sohbet ve arkadaşlık siteleri gibi asl pls muhabbetleri yok diye burdayım. aslında güzel insanlar da tanıdım. daha ne olsun. güzel ortam. evet eğlenmek için burdayım. **
3. sayının tüm yazıları sitede linklenmiş durumda. dergi yazılarının daha fazla kişiye ulaşması için de sosyal medya üzerinden etkileşimlerin olması beklentilerimiz arasında. bu özgün içeriklerin daha fazla okuyucuya ulaşmasında yardımcı olabilirsiniz.