24 dk ile alakasını olduğunu sanmıyorum çünkü az önce başlık açma teşebbüsünden sonra puff bağlantım koptu,hem de neymiş o her 24 dk da bir tık yapacağız, lost adasımı la burası.*
gerçek adı bahriye tokmak olan muhteşem bir ses rengine sahip roman şarkıcı. kendisi bir dönem sulukulede meşhur olan eğlence evlerinde keşfedilmiştir. sağ elinde sürekli bir mendil olmasının sebebi de o elindeki eksik parmaklarını gizlemek istemesidir. *
tek gecelik ilişkiye girmeyenler gözümde daha bir saygın daha bir güvenilir sanki ama umrumda değil saygın olmak tek gecelik ilişki candır. bir daha görmeyeceğin biriyle sevişmek çok iyi gelir insana..ama adını bile hatırlayamadığın bir kadın karşına çıkıp neden aramadın derse, hem de bu olay sevgilinin yanında olursa işte o zaman şapa oturursun. (bkz: yer yarılsa da içine girsem denilen anlar)
açık ara en sevdiğim erkek vokal olan levent yüksel'in mükemmel sesiyle daha önce kadın vokaller tarafından seslendirilen şarkıları yorumladığı türk pop müziğinin en güçlü albümlerinden biri. albümü duygusal bir anınızda dinlemeyin, çok fena koyar adama.
dolaptan çıkmadan önce yaşadığım çılgın, gergin, sinirli, paranoyak ve depresif ruh hali... dolaptan çıktıktan sonra çevremde aslında pek çok kişinin farkında olduğunu ama umursamadığını öğrendiğim anda havalara uçtuğum özgürlük duygusu.