survivor 2017

21 ocakta başlayacakmış. haydi türkiye ekran başına.

kadrolar;

ünlüler: ilhan mansız, serhat akın, şakşuka tarık mengüç, çılgın sedat, furkan kızılay ve boksör adem kılıçcı, milli dalgıç şahika ercümen, dj berna öztürk, atlet sema apak, milli atlet pınar saka, dizi oyuncusu seda demir, kickboksçu sabriye şengül.

gönüllüler: eser west, ogeday girişken, burçak tuncer, volkan çetinkaya, gökhan gözükan, elif şadaoğlu, fulya şahin, deniz gültekin ve tuğçe melis demir, göz6'dan berna keklikler ve erdi ünver.
baştan aşağıya kurgu olan bir tv formatının yıllarca nasıl tuttuğunu anlayamadığım yarışmanın 2017 versiyonudur.
kavga gürültü eksik olmuyor. tartışma sırasında ayırmaya gelen acun'un ekibindeki ayılar ve daddy amcalar da dikkat çekici gerçekten.

http://t24.com.tr/video/survivordaki-kav...
sorsan herkese saçma gelen programı izlemeyen yok. her sene aynı terane, aynı saçmalık.
erdi denen turabi ile semih öztürk kırması yaratık ın var olduğu yarışma
erdi sayesinde reyting oranının artacağını düşündüğüm yarışma programı. zira geçen yıl yarışanlardan semih öztürk, erdi'ye kıyasla çok daha zekiydi. erdi kafasını biraz daha çalıştırmalı.
favorim sabriye ile adem. çok sık izlemiyorum denk geldikçe izlediğim zamanlar bu ikili daha sempatik geliyor.
an itibariyle sabriye'nin oyundaki komiklikleri ekrana yansımış yarışma. gül gül öldük hahaha.
hayatta başarılar, bayrampaşalılar. erdi bugün yarışmaya veda etmiş. kilolarından kurtulması yanına kar kalmıştır, en büyük kazancı da sanırım ki budur.
erdi de elendi ya şimdi kim troll yapacak neyse en azından gökhancığım hala orada.
bugün yunanistan takımı ile türkiye takımı karşılaştı. yunan erkekleri gerçekten taş. türkiye 10-7 kazandı. yarın tekrar oynayacaklarmış.
birincisinin adem olacağını düşündüğüm yarışma. favorim ise sabriye hanımdır.
kadın yarışmacının üstüne yürüyen, neredeyse göğsüyle vurup şiddet uygulayan ogeday kazanmıştır. şu hayatta hep kötüler kazanıyor. bir kez daha bunu gördük. lan herif kızı resmen dövdü be.