türkan saylan'ın gerçek amacı

türkiye'de kaos ortamı yaparak anasını skmek başka bi amaçları yoktur .
deniz gezmiş in bir sözü vardı kominist falan değil ülkede 198 tane amerika üssü var diyor ve bizi hain diye idam ettiriyorlar .
girilen entry'leri görünce insanlar bunca nefreti nasıl içinde barındırabiliyor merak ettim doğrusu.

başlığa dönecek olursak;

1-hekimlik bilgisi ve tecrübesi ile cüzzam hastalarının yanında olmak.
2-kız çocuklarının eğitimi için burs ve yardım amaçlı vakıf kurmak.
3-hakkında yürütülen karalama ve iftiralara kulak tıkamak.

allah rahmet eylesin. birçok insana ışık olmuk bir insandı. öldürüldü. *
cüzzam mikrobunu baş örtüsüyle yok etmek yada başaörtülüleri cüzzam mikrobuyla öldürmek*

amacı neydi bilmem ama yaptığı işin sonucu akp ve cemaati bu ülkenin başına bela etmiştir.avladığı başörtüleri ve onların yakınları tüm demokratik haklarını kullanarak bir despotizmi başımıza musallat etti.

atatürkü ve ilkelerini sömürüp milletin gözünde değersizleştirdi.söylediği gibi ne iran olduk ne de şeriat geldi.ama o ve militan kemalist tayfası hem atatürke hem tüm türkiyeye bu iktidarı hediye edip gitti.
eğitim adına ıçinde olduğu çaba ve seferberliği sadece belli kesimlere sarfedip, bu yardımları muhafazakâr kesimin gözüne soka soka yaptığı için türk toplumunca takdir edilmemiş bu bayanın amacıda türkiyenin seriatla yönetileceği ve kızlarımızın okutulmayıp cahil bırakılacağı türden zırvalara hizmet eden bi takım boş korku ve kabus kıvranmalarıdır
yazmayacaktım ama eski entryleri okudukça tutamadım kendimi.

türkan saylan, sağlık ordusunun yenilmez bir neferidir. sadece türkiye'nin değil, insanlığın yetiştirdiği en büyük hümanistlerden biridir. çok iyi bir kadın hakları, çocuk hakları savunucusudur. özellikle kız çocuklarının eğitimine, kendilerini kurtarmalarına çok önem veren ve bunu hiçbir beklenti içinde bulunmadan yapan bir insandır. adını karalamaya, ona laf atmaya çalışan insanlar, şu anda onun yetiştirdiği, özgürleştirdiği, kurtardığı öğrenclierinden medet umuyorlar.

türkan saylan iyi ki var oldu, milyonların annesi, ablası oldu, düşüncesi oldu, umudu oldu, şifası oldu. hakkı asla ödenemeyecektir. asla unutmayacağım kendisini ve hayatının son dönemlerinde ona yapılanları.
huzur içinde uyu türkan hocam.
"eğer bir yerlerde bilime, demokrasiye, barışa, aydınlığa aç bir çocuk senin ışığını bekliyorsa, sönmeye hakkın yoktur. ışıyacaksın! ölüme saniyeler kalmış olsa bile."