temaları olsun, içeriği olsun daha kullanışlı olmuştur. aksaklıkları halletmek için dark bear'ın da elinden geleni yaptığına inanıyorum. sonuç olarak güzel de oldu.
azerbaycan'ın bu yılki eurovision temsilcisi. when the music dies adlı şarkısıyla ülkesini temsil edecek. gayet güzel bir sesi var ve şarkıya da oturmuş.
26 mart - 1 nisan tarihleri arasında fransa'nın nice kentinde düzenlenecektir. erkeklerde
evgeni pluşenko ameliyat olduğu için, bayanlarda ise kiira korpi sakatlığı nedeniyle mücadele edemeyecektir.
saçma bir ruh halidir. herkesten uzaklaşırsın, ota boka kafayı takarsın, saçma bir olaya belki de saatlerce ağlarsın*. herhangi bir işle uğraşmak*, duygusal şarkılara bağlamamak etkiyi en aza indirir ve bu halin atlatılmasını daha çabuk sağlar*.
ne olursa olsun, türkiye'nin en iyi interaktif sözlüğüdür. her interaktif sözlükte olduğu gibi, iyisi ve kötüsü vardır. bu yüzden kötülenebilecek bir mecra değildir.