2016 yılından beklentiler

kadın, trans, eşcinsel ve nefret cinayetlerinin bitmesi. silahların susması. rusya'nın gazımızı kesmemesi, başbakan ve cb'nın görevlerini bırakması.
çocuğumun doğumundan sonra disipline girmek.
başkasında olan kültürden uzak durmak.
kimsenin öfkesini başlatmamak için evine gidip kahve içmemek.
uzaylıların dünyayı işgal etmesi ya da zombi salgını olması. ikisi aynı anda da olabilir.
aşk ama mümkünse karşılıklı olanından olsun artık.
evlenip hepinizden nefret etmek istiyorum
yaptığım oyunun tutması. zengin olup istanbul turu yapmak. yurtdışı da olabilir. canımın istediği kadar oyun oynayıp, film izleyip, kitap okuyabilmek. *
bilgisayar, playstation 4, ona uygun bi televizyon, oyunlar, daha çok oyun, bol bol oyun. bi de player two lazım kafamı göbeğine gömeceğim.
sıfır beklenti. nefes alayım yeter.
şu ana kadar hep bir beklenti içerisinde oldum.hiçbiri de gerçekleşmedi.o yüzden tüm nefretimle bu entry'yi 2016 yılının benden beklentileri olarak değiştiriyorum.hem 2016 ne yahu
popomun bir an önce eski sağlığına kavuşması. hala ağrı var bağırsaklarım fokur fokur ishal çok kotu bir hastalık.
kesinlikle sakin bitmesi. yıl sonu derken şu birkaç gündür süren elektrik kesintisi muhabbeti insanları gerdi. demet akalın bile dertlenip tweet atmış durumla ilgili.
2016 ülke genelinde berbat ama berbat bir sene idi kabul, benim için başarılı idi, 1.5 yıldır çalıştığım işimde görev değişikliği aldığım sene idi, ikinci yarısından sonra dünya güzeli bir adam tanıdığım sene idi. yüksek lisansım 2016'da bitti. geleceğe daha umutla bakmaya bu sene başlayabildim.

2016 getirdiği güzellikleri peşine ekleyerek, daha fazla yıpratmadan güzel ülkeyi, güle güle gitsin.

yarınlar daha güzel olacak.