2017 ramazanın ilk linç girişimi

dinde zorlama yoktur deyip oruç tutmayana dayak atmaya bayılırız. her sene olduğu gibi bu yıl da geleneksel linç girişimimizin hangi ilde olacağını merak ediyorum doğrusu. geçen senenin şampiyonu istanbul ve 2015'in şampiyonu erzurum listede yine ilk sıralarda. ayrıca mevlana şehri konya ve karadeniz'in incisi trabzon da favoriler arasında. yozgat tam bir kapalı kutu. sakarya ve kayseri sessizliğini koruyor fakat sürpriz yapabilirler.
ramazan ayı gerginliği sebebiyle ortaya çıkacak linç girişimi. ramazan ayında esen samimiyetsiz geçici müslümanlık rüzgarları tüm yurdu saracak.
ben yine trabzon, erzurum, konya, şanlıurfa favori diyorum. tabi istanbul geçen senenin ilk kazananıydı, bu yıl da istanbul kazanabilir.
erzurum'un başını çekeceği linç girişimidir.
konya, yozgat taraflarından beklediğim olaydır.

at fava bekle.
yılllara göre tam liste şöyle;

2011 erzurum

2012 trabzon

2013 konya

2014 istanbul

2015 erzurum

2016 istanbul

2017 bekliyoruz...
bursa kazanmıştır. şaşırtmadı. olay mudanya'da yaşanmış.

detay şurada; http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/34...

yazar videoyu şu yazıyla paylaşmış;

"mudanya ido iskelesinde tadında anadolu adlı mekanda, yan masasında yemek yiyen baba-oğula imalı bir şekilde "afiyet olsun" diyen 4 magandaya baba oğul "niye öyle imalı bir şekilde söylediniz seferiyiz tutamıyoruz" cevabına karşılık "o zaman öyle milletin gözü önünde yemeyeceksiniz" diyerek saldırdı. önce su atarak taciz eden magandalar sonra babanın burnunu kanattı oğlununda yüzünde morluklar oluştu. klasik siz benim kim olduğumu biliyor musunuz bağırışlarıyla uzaklaşan magandalardan baba-oğul şikayetçi olmadı.mekan sahipleri de saldırıya uğrayan baba-oğula yardımcı olmadılar. buradan anadolu tadında adlı mekanın güvenlik görüntülerini sosyal medyaya koyarak o kişileri ifşa etmesini istiyorum."

bilemediğim tahmin zinciridir.

bursalılar bu duruma şaşırmadıklarını söylüyorlar. ne bileyim, ben de bursa'ya gidince fark ettim. çomar sayısı fazla gibiydi. tabi mühim olan insan olmak, karakterli olmak lakin adam oruç tutmuyor diye nasıl dayak yer?