ayı sözlük

  • /
  • 17
(bkz: ayı sözlük )
(bkz: kırmızı elma sözlük )
tam eleştireceğim diyorum alıyor beni bir gülme. lgbti çatısı altında bile birbirimize saygımız yokken heteroseksüel bireylerden saygı beklemek nasıl ironik bir şey. neden empati yapmamayı isteriz hep ve neden sadece tek taraflı olayları eleştiririz. ''ağzı olan konuşuyor.'' bir susun bir dinlenin bir düşünün da.. zaten her şey çözülür.
her yer sıkıcıdır, yeter ki doğru yerden bakmasını bil. ulen kaç ay oldu üye olalı daha bir ayı kaldıramadık, halbuki neler düşünmüştüm *. dır dır edeceğinize sevişin ya da bir kaç bir şey araştırıp yazı yazın biz de okuyalım. *
kendimi robot olmadığıma inandırmak için büyük mücadele verdiğim sözlük özlemişim be
burada gördüğüm ayıları diskavri çenıl'da görmedim.
hoşgeldiğim sözlük. şampanya patlatanın olmaması biraz hüzünlü tabii.
bir süredir dışarıdan izlediğim, uzaktan sevdiğim ancak dayanamayıp geri geldiğim sözlüktür. aslında bu gitmiş olmak değildi. burası için, buradaki güzel insanlar için, bu sözlüğün gelişimi için, homojen dergi için hep varım.

hep büyüsün!
yahoo'dan önce alta vista vardı; şimdi ise google var. msn'den önce icq vardı; şimdi skype ile coşuyoruz. rte'den önce birileri vardı ama ondan sonra da başkaları olacaktır.

işte ayı sözlük bunun gibi bir şey. yeri doldurulacak ve bir süre kullanıp yeni gelenle değiştireceğiniz bir araç. sözlüğün sahibi de, kullananları da bunu çok iyi biliyor. yani bir hevesle, heyecanla, rüzgarla giden bu platform da cache çöplüğünü tadacak.

o zamana kadar yani köprüden geçene kadar dayılara ayı sözlük diyoruz. canımızı sıkmayalım. ayı sözlük, ne olduğunu bildiğimiz fakat gidecek yerimiz (şimdilik) olmadığı için bir süre beklediğimiz bir durak.
her girdiğimde bir umutla açtığım canım sözlük.
sözde dün yazarlığımı kabul etmişler ama bugün bütün gün entry giremedim. boktan bir yere benziyor ama seviyeyi elimden geldiğince yükselteceğim.
terör sempatizanlarıyla dolu sözlüktür .

sizi bir konuda aydınlatmak isterim sevgili yazarlar . türkiye bir bütündür ve asla bölünemez . bugün terörist köpeklerinin aldıkları masum canlar yarın karşılarına azrail olarak çıkacaktır bundan hiç şüphem yok . o ahlar ki yakalarınızı bırakmaz .

neyse konuyu daha fazla uzatmadan ;

(bkz: siber ihbar)

sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen profil ve sayfaları bağlantı adresi ve ekran görüntüleri ile şikayet etme olayıdır .
üye sayısı her geçen gün artan sözlük.
site o kadar kendi başına bırakılmış ki, bi entry yazıyosun telefondan, bi tane hata yüzünden bütün yazdıkların gidiyo.
içinde "eşcinsel" kelimesi geçen her başlığın "lgbt" diye değişmesinin gerekli olmadığı sözlük. adam belki sadece eşcinsel olmanın avantajları, güzel yanları üzerine yazmak istiyor. bu şekilde başlıklarla oynanınca, içindeki entryler başlıkla uyumsuz oluyor, bilmem farkediliyor mu?
yazarlarının çoğunluğu lgbti bireylerden oluştuğu bilgisinin hatırlatılması gereken sözlük. eşcinsel içerikli başlıklar genel durum içeriyorsa lgbti olarak değiştirilmesi gayet uygun zira sözlükte sadece eşcinseller yazmıyor, yani başlıkla alakalı diğer yönelimlerin de yazmak istediği şeyler olabilir ve nihayetinde başlık daha fazla kişiye hitap eder. eşcinseller de lgbti'nin bir parçası olduğuna göre lgbti başlıklarında, eşcinsellerin başlıkla alakalı düşüncelerini belirtmeleri uyumludur.
yegane aşkım, kahrımı, nazımı yeri geldi gazımı çekti buralar..

2012* yılından beri bi küs bi barışık ite kaka devam ettirdik aşkımızı..

iiki vrsn bbq sni svyorm..

öncelikle yazarları yazım hatalarını gördüklerinde ispitleyebilir veya düzeltilmesi için entry içine "başlığı düzeltin lütfen" demek yerine yetkisi olan birine ulaşabilirler. sonralıkla ateist ile deist aynı şeyler değil. bu yüzden başlıkları ortaklaştırmak yerine ayrı ayrı açılabilir. inanan ile inanmayan arasında düşüncesel farklar var, bu yüzden deist ile ateist olmaya karar verildiği anlarda ortak nokta bulamayabilirsiniz.
13 sene önce zenne filmini izledikten sonra internette ahmet yıldızı ararken tesadüf eseri hayatıma giren ve o andan sonra hayatımın çok farklı bir yöne evrilmesine * neden olan, bana en yakın dostumu kazandıran, gerçek aşkı bulduğum, çok güzel dostluklar edindiğim, ilk yıllardaki tüm yazarların büyük çoğunluğu ile yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum ve çok klişe olacak belki ama ilk yıllarının efsane olduğu, 13 sene sonra bile girdiğimde çok keyif aldığım yer.
keske daha cok online insan olsa, ben burada takilmayi kendim gibi olan insanlarla sohbet etmeyi cok seviyorum. samimi insanlar oldugu gibi kendini begenmis, kibirli ve seksten baska bir sey dusunmeyen (hepsi ayri ayri kisiler icin ayri sifatlar) akli seyine kacmis insanlari da barindiriyor. daha cok cevrimici olsun daha cok insanla tanisalim.
dark bear sonuna kadar haklıdır.

bu sözlüğün ilk kuruluşundan beri buradayım. emek harcayamadım, pek yazamadım o zamanlar ama bilhassa dark bear'ın emeklerini gördüm. en ufak bir haksızlıkta herkesi hemen dinler ve fikrini alan bir insandır. lütfen bu kalitedeki efendi insanın üzerine gitmeyin.

bu kadar terör estiren insanlara kim olsa sessiz kalamazdı. ancak böyle olay çıktığında sözlüğe gelip, hee 2 ay sonra buraya uğradım muhabbeti yaparsınız siz. tüm farkındalığıyla ve sözlükte güzel işlere imza atan dark bear'a ben teşekkür ediyorum. adam gibi adamdır. bazılarının yaptığı o iğrenç saygısızlığa değil dark bear, siz de olsanız müsaade etmezdiniz. efendi olmasını bilemediniz, kabul ediniz.
  • /
  • 17