ayı sözlük

  • /
  • 34
neden ayısözlükten biriyle tanışıp görüşemiyoruz, neden öyle bi platform yokkkkk, neden böyle bir başlık yoklkl??
gay uygulamaları leş, belki buradan düzgün kişiler umuduyla girdim bakalım.


şu müzikteki gibi bir ortamı vardır. bence sevgi arayanlar gitsin başka yere, oradan arasın.
buralar hep ölmüş dememi sağlayan güzide sözlüktü. heyyy gidi ne de güzeldi ilk zamanlar diye düşündüren, pek güzel arkadaşlıklara, aşklara ve zirvelere vesile olan yer buralar.
tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. *
durgunluğunu gördükçe bende linkteki isyanı uyandıran sözlük:
35 yıllık biseksuel yaşantıma rağmen 1 aydır keşfettiğim ve severek okumaya devam ettigim site
oldukca başarılı, entellektuel seviyesinin yuksek olması bugüne kadar baktığımız,alıştığımız ve içimizin bayıldığı diğer arkadaşlık siteleri ile kıyaslandığında alakasız derecede duzgun olmasi oldukça şaşırttı beni diyebilirim
daha rahat yazmak icin biraz daha okumam ve rahat hissetmem gerekiyor ama bu yorumu da yazdığım ilk yorumlar arasına şu köşeye yerlestireyim.
sözlüğün oyununu mu yapsam lan?

oyunu yapılası sözlük.
düştük bakalım buralara.umarım yeni favorim olur.
8 yıldır takip ettiğim bizzat yazarlık yaptığım kendimle barışmamı sağlamış muhteşem dostluklar kurduğum platform. dost meclisinde söylemekten çekinmediğim şeyleri burada da yazmam gerektiğini düşündüm. ben seviyorum sözlüğü bana kattığı bilgileri bir kenara bırakıp beni birey olarak özel kıldığı için. seviyorum çünkü yalnız olmadığımı hissettirdiği için. amacım duyar kasmak falan değil zamanında yapılmış yanlışlara da yanlış diyebilmiş hatta kırılmış bir müddet yazmamış naçizane üyesiyim platformun. kim ne derde desin beni en iyi anlayacak yine sizlersiniz. fikir ayrılıkları görüş farklılıkları olması pek tabii. bireyin fikirlerine şahsına hakaret olmadığı sürece yazmak iyileştirir ufku genişletir en güzeli bizi güzelleştirir. yazınız çekinmeyiniz. kalbinde kendimle alakalı zerre kırgınlık duyan varsa özür diliyorum. hepinizi kucaklıyorum kokulu kokulu öpüyorum bebekler.
2018 yılının, şubat ayının 12. gününün akşamında wikipedia'da gezinirken türkiye'de lgbt kategorinde keşfettim seni. o günden sonra bağımlık yaptın bende. neredeyse her gün gelip bir-iki entry yazdım, seni canlandırmaya çalıştım. ne kadar nefret etsen de benden, seni bırakamıyorum. çünkü 12 şubat günü farkında olmadan yeni bir ailenin üyesi olmuştum. o ailemin adı ayı sözlüktü.
yıllar yıllaaar sonra giriş yaptım, girmeden önce duygulandığım ne arkadaşlıkların dostluklara dönüştüğü, ne güzel anların içinde olduğum zamanlar ve daha niceleri. duygulandırdın gece gece be sözlük.
an itibarıyla şereflendirdiğim sözlüktür. benim gibi bir kazanım elde ettiği için şanslıdır, sevilesidir.
bugün üye olduğum, ülkemiz için gerekli platform.
en zor zamanlarımda nefretimi kusmama izin verdiğin için teşekkürler. sayende insanlar karanlık tarafıma daha az maruz kalıyorlar.
17 yıllık eşcinselken yeni keşfettiğim için üzgün hissettiğim sözlük.
iyi ki var içimde biriken cümlelerin garajı
gitmesi gereken birileri var fakat kesinlikle o kişi sen değilsin @gamlıbaykuş, gitme birlikte savaşabiliriz. dinlene dinlene döveriz.?
  • /
  • 34