ayı sözlük

  • /
  • 34
yazarların hatrı sayılır bir kısmının sözlük formatı kavramına pek de riayet etmeden kullandıkları platform.

(bkz:siktin formatı eyledin viran)
ayı sözlük benim karakterimdir, fakat bir gün karakterime tuz basan olursa, o zaman işte hiç bir şey kalmaz, ayı sözlük de kalmaz, peki memnun olmayan vatandaş yırtınıyor, açın yolları diyor, tuz bastın yarama diyor..
aramıza daha çok yazar katmak için twitter, instagram gibi sosyal medya kanallarını iyi kullanması gerek.

mesela itiraf başlığından kişilerin tabii onayı doğrutusunda kesit paylaşımlar yapılması, komikli enryler bulunup yine servis edilmesi ve bunun gibi stratejiler kesinlikle işe yarayacaktır.
ınstagram paylaşımları ile buranın düzeleceğini zannetmiyorum. kokmuş yemekle yapılacak tek şey, onu çöpe atmaktır.
medya yolu ile komikli paylaşımlar sunarak buranın reklamını yapmak, temiz olmayan bir arabayı doktordan diyerek satmak gibidir. gelip kendi gözleriyle gördüğünde anlatıldığı gibi olmadığını görecektir. mesele aramıza katılmaları değil, aramızda kalmaları.
bize daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri bile olmayan site.
ayı sözlüğe katılışımın birinci yıldönümü. ilk entrymi 1 yıl önce bugün bitmek üzereyken girmiştim. koca bir sene geçmiş.

(bkz:#378168)

ne sıkıcı başlıklar açıyonuz la. yok bilmem kimin albümü, yok netflix bilmem ne temalı dizisi. zaten yazmasını sevdiğim yazarlar da yazmıyor artık. yıldönümümü tamamladığıma göre artık bana da yol mu göründü? zaten 7.7.2019'da * bırakma kararı almıştım. artık bi ruhu kalmadı buranın. çok denedim canlandırmayı olmadı. kendi aramızdaki kişisel sorunları buraya yansıttık. olmuyorsa olmuyordur zorlamanın alemi yok. aylar önce - şahsi fikrimce - efsane kadroyduk be. ben, pill, sphynx, uniq, ollg, fez,* paulson, camus, zabel, kuasar... bunlar aklıma gelenler. all-star kadroyduk be. bi daha da gelmez böyle kadro.* *

rorschach - seninle zamanında az çalışmadık değil mi?
nite owl - evet. güzel günlerdi... sonra ne olmuştu.
rorschach - sen... bıraktın.

- watchmen
insana kendini özgür hissettiren yer.
lgbt'lerin tamamını kapsayıcı bir isim seçilse daha iyi olacaktı. pek hanımları kapsayan bir isim değil. gerçi beylerin de hepsi bear değil.
9 yıldır yayında olmasına rağmen yeni haberim oldu. iyi ki de olmuş.
tarihin tozlu sayfalarına karışmaması büyük mutluluk.
sözlük içi hırslar, entrikalar, kavgalar ve düşmanlıklarınızı yeniden gözden geçirmenize vesile olmuştur umarım. bugün varız, belki de yarın var olamayacağız.
birbirimize hiç olmayacak şeyler için kızsakta sözlüğün hepimiz için değerli oldugunu anladık. bundan böyle hiç bir yol kazası yaşanmaz umarım.
ilk yaziyi buraya yazayimda bear oldugum belli olsun.
2channel'da sadece japonlar, siteye bir şeyler yazabiliyor. bütün yurtdışı ip'lerini yasaklıyorlar. ayı sözlük'e de böyle bir sistem getirilebilir.
yurtdışında yaşayan kullanıcılar için sorun oluşturmaz mı?

ola ki bir sebeple erişim engeli yedi site, bu durumda vpn ile de giremeyiz sanki.
yurtdışında yaşayan kullanıcılar, siteyi kötü niyetle kullanabilir. lgbt içerikli bir siteyiz sonuçta. şimdiye kadar yasaklanmamış bir site zaten burası. kanuna aykırı bir içerik de yok aslında ama yine de güvenilmez tabi. vpn sorun yaratabilir ama hiçbir şeyin geleceği yok ki zaten. bilemedim.
  • /
  • 34