ayı sözlük

  • /
  • 34
oh durun bir soluklanayım. daha demin yangın direklerini seçtim siteye girmek için. umarım site içerikleri buna değerdir!
yeni üye olduğum site. ortam nasıl bilmiyorum ama bakalım. ortama ayak uyduracağız artık.
neyse ki ayısözlük sosyal medya hesaplarını aktif kullanıyor. süreç içinde yazdığım yazılara cevap verip bilgilendirdikleri için ekibe teşekkür ederim.
sözlüğe ait youtube sayfasının toplam abone sayısı 29 imiş. biraz destek atsak nasıl olur?
yanılmıyorsam sankod sözlük sprictini yada benzerini kullanan lgbt üzerine açılmış interaktif sözlük çalışması.
giriş yaparken"beni hatırla " seçeneğini tıklamama rağmen birkaç saatten sonra üye girişini unutması insanı sıkıyor. önceden tarayıcıya bir hafta girme yine üye girişinden çıkmamış oluyordu.
call of duty mobile oynayan var mı ? beraber oynamak isteyen mesaj atabilir hiç sevmezdim böyle oyunları ama baya sardı valla
her ne kadar inkar etsem de bana çok şey kattı. buradan zamanında çok güzel insanlarla tanıştım, hala konuşurum, görüşürüm. çevremde en yakın sosyal çevresi sözlükten tanıştığı insanlar olan bir sürü kişi var. her ne kadar "great purge" zamanında ben de nasibimi alsam da.
ayı sözlük bende her zaman piknikler yaptığımız, partiler düzenlediğimiz güzel vakitleriyle kaldı.
bir sözlük için iddiialı bir isim.
yeni üye oldum.
profilime tıkladım ve '' sözlük kezbanı'' gibi saçma bir tanımla karşılaştım. neyse demek ki burasının ritüeli bu. mazoşist ve reddiyeci bir yapı mevcut sanırım.
tanım yapalım: ibnelerin fantezi mekanı.

ha derseniz ki burada ne işin var, cesurca cevap vereyim : birinizin tadına bakacağım ahahsahsaf..
tesadüfen bulduğum yerdir inşallah eğleneceğiz
girişte her seferinde şifre sorma ve robot doğrulama yüzünden çok girmediğim yerdir
üye sayısı her geçen gün artan sözlük.
nefesim kankam yalnızlığımın taçı
google'ın captcha hizmetinin üçüncü versiyonunda girişte bir şeyler seçmek zorunda kalmıyorsunuz. aklınızda bulunsun.
kendimi robot olmadığıma inandırmak için büyük mücadele verdiğim sözlük özlemişim be
merhaba. ben bu siteye üye olalı 5 yıl olmuş. hala dışlanmaya çalışmam tuhaf geldi. akp'li ve mhp'li lise arkadaşlarım bile benim ateist olduğumu bilmelerine ve eşcinsel olduğumu tahmin etmelerine rağmen, 1 yıl sonra aralarına almışlardı. ama bu sitedekiler, dışlanmışlığın ve yalnızlığın vermiş olduğu psikolojik rahatsızlıktan dolayı sanırım, bir türlü varlığımı kabul edemediler. gerçi istenmediğim, daha önce söylenmişti. ben burası için her şeyi yaptığımı düşünüyorum. önceden farketmemiştim ama bu siteye girince içimde bir olumsuzluk ve çöküntü oluşuyormuş. neyse, size soğuk ve izole hayatınızda başarılar dilerim.
kim seni dışladı guzum? herkes kendi havasında hayalinde yaşantısında burada. kimse kimseye garez gütmüyor, gütmemeli. herkes birbiri için sanal konumda burada. belki sanalın verdiği özgüvenle yazdıklarını umursamıyor olabilirler. sana karşı tutum içinde olan azınlığı umursamazsan yada muhattap olmazsan çok da çekilmeyecek yer değil hani. bazı başlıklar yarıyor, bazen içini döküyorsun. o gözle bakarsan ve çok da ciddiye almazsan sanal kişilikleri bence daha güzel olur. yine de sen bilirsin tabi.
  • /
  • 34