ayı sözlük

  • /
  • 34
sabun tozu sana bizden iyi gelecektir üzme canını. ayrıca dışlanmışlığını farketmen için 5 yıl hiç yeterli bir süre değil. dışarıda güzel bir hayat diliyorum senin için biz semtin çocukları tiner koklamaya devam.
yazmaktan çok okumayı sevdiğim sözlük.
online yazarları mobilden girdiğimizde göremiyor muyuz?
#evdekal ayı sözlük
anahtar rumuzlu yazar sayesinde online yazarlar diye bir şey olduğunu öğrendim.

bir de hiç teşvik yok. halbuki ben bir lgbti sözlüğünün daha popi olmasını isterdim ama sonuçta herkesin popisi kendine.
üyelerinin eğitim ve kültür düzeyini yüksek buluyorum. ama telegram grubunda yazılanları okuyunca. entry girme söz konusu olduğunda isteksiz davranıldığını düşünüyorum.
corona sebebiyle evde kalan sevgili dostlar ayı sözlüğü keşfettiler.

ne de güzel ettiler, aman aman...

fakat günden güne forumdan çok kişisel bloğa dönmeye başladı sözlük.

formata uygun şekilde yazmak bence zor değil; formata uygun şekilde de geyik yapılabilir, kendini ifade edebilir insan evladı.

bu anlamda bir iki örnek gösterilse ve o yönde arkdaşlar mı alınsa içeriye? bilemiyorum bu işler nasıl oluyordu tamamen unuttum.
eski şifremi denerken girdigim sözlük. dark bear sanirim unuttu beni ucurduktan sonra tamamen silmeyi *
her yerde okuduklarım doğruymuş.
nick altlarım tamamen silinmiş. entry girisine uygun olsa da siliniyor.
entry girmeyi bilmeyen insanlar giriyor. uygun entry girince siliniyor. niye popüler olması gereken kişiler belli. başkaları olmamalı. son olarak;
tanım: sahibinin acun ılıcalı gibi olduğu kişi. her programı sen sun tontiş tamam.
eskiden hafta sonlarında liselerin ortaokulların kursları vardı. cüzi miktarda ücrete ya da durumu olmayanlara ücretsiz verilirdi bu kurslar.
bendeniz de bu kurslara gitmiştim. o kursların birinde, matematik dersinde başımıza hoş olmayan bir şey geldi. hafta sonu çalışmaktan hoşlanmayan, dolayısıyla hafta sonu tatili yenen matematik hocamız garip bir uygulamaya imza atmıştı. kurs sırasında hoşlanmadığı ya da soruları bilemeyen öğrenci oldu mu defterini çıkarır sözlü notunu basardı.
hafta içi yetmiyormuş gibi bir de hafta sonu eksi notları almaya başlamıştık. bir iki şikayet ile hocamız bu uygulamadan vazgeçti. vazgeçti ama defterine geçtiği notlar aynen kaldı ve dönem sonu notlarımızı etkiledi.
ayı sözlük'te de duyduğumuz kadarıyla burasıyla alakasız bir ortamda yapılan muhabbetler yazarların uçurulmasına, banlanmasına sebebiyet vermekte. çok zor bir dönemden geçtiğimiz aşikar. bu yazar yoğunluğunun yarın öbür gün biteceği sözlüğün bekleme salonunda yeller eseceği günler yakın. şu kısa dönemde kişisel buhran ile yazar banlamak çocukçadır. ayrıca tüm bu olanlara rağmen böyle yerlere fazlaca anlam yüklemek de bana göre çocukluğun dik alasıdır. tarafsızlığımızı bir kez daha sorgulamaya davet etmekle beraber canları sıkılan yazarlarımıza her zaman bir yolun olduğu, yeni bir yolun açılacağını da hatırlatmak isterim. saygılar.
yeterince özgürlükçü ve lgbt bireyler için yararlı olduğunu düşündüğüm canım sözlük. kendimi kabullenmemde büyük bir yeri var. 4-5 senedir takılıyorum sözlükte; homofobisini kusanı da gördüm, yeşilli-sarılı-kırmızılı birtakım grupların ağzından konuşanı da, muhazakar olup gaziye sataşanı da...hepsini kabullendim, insanların ifade özgürlüğüne verdim ama kabullenemediğim ve dark bear'ın yerinde olsam benim de uçurağım yazarlar var: bunlar sözlük kurallarını sistematik olarak ihlal etmeyi kendilerine duruş edinmişler, özgürlükten anladıkları da bu. kendilerince bu şekilde eğleniyorlar. fakat bir söz var, "nerede insan, orada toplum; nerede toplum, orada hukuk". sözlüğün yazarlar ve okurlar için daha kaliteli, nitelikli, sürdürülebilir ve albenili bir ortam olması için kurallara ihtiyacı var. editörken bu kuralları hatırlatmaktan, yazarları uyarmaktan gına geliyordu ve söyledikleri şuydu: "amaaan". bunu söyleyen insanların uçuruldukları zaman da "amaaan" demelerini bekliyorum, herkese sağlıklı günler diliyorum. ayı sözlük özgür bir ortam, özgürce yazın.
son zamanların gündemi olan uçurulma mevzusuyla alakalı;
sözlük içinde, sözlüğe uygun olmayan herhangi bir sebep yüzünden banlanıyorlarsa ki öyle olduğunu umut ediyorum, belirli bir başlık altında bahsi geçen kişiler ve banlanma sebepleri açıklansa, o yazarları takip eden diğer yazarlar için de açıklayıcı olmaz mı?
burada pek yazmayan biriyim genel olarak okumayı tercih ediyorum. ama iki hesap değistirdim 2 yıl içerisinde kendimi yabancı hissetmediğim tek yer burası iyiki varsın ♡♡ayi sözlük♡♡
yıllar sonra sözlüğe girmeye çalışmak ve her yerde robot olmadığını kanıtlamaya çalışmak, robot çağında ben robot değilim demekte ayrı bir ironi meselesi başka başlıkta anlıtacak konu neyse söz uzamasın sözlüğe amon tanrom ne olmuş diye bakınmak ...
google'da "lgbt sözlük" diye aratıldığında ilk sayfada çıkan sözlük.
ben de daha hareketli bir sözlük bekliyordum ama 2 tane lgbti sözlük buldum ikisi de çok faal değil. diğeri daha da kötü hiç bir şey yazılmıyor. aslında arayüzü falan daha güzel görünüyor ama boş. 3 gündür entri girilmemiş.
ilk kurulduğu günden bu güne bir küs bir barışık devam eden ilişkimize yeni bir sayfa açmaya karar verdim sevgili sözlük, bu sefer yıldızımız barışır umarım.
beşinci entryimi sözlüğün başlığına gireyim dediğim yer. yeni geldim. bakalım nasıl bir mekan..
ne onunla ne onsuz... 10 sene önce girmişim... zirveler falan tamam tamam koliler de dahil oldukça insan tanıdım. trolleri, benim gibi fevrileri, koli arayanları, gerçekten bilgi amaçlı girenleri ile işte gök kuşağındaki renkleriz hepimiz. şimdi şöyle geriye dönüp bakıyorum da ne gereksiz (tamam bu da kabul bazıları gerekliydi) kavgalar kırgınlıklar var. ama diğer yandan zirveler toplantılar vatsap grupları ve gerçekten çok değer verdiğim insanlar var. ne diyeyim her ne kadar artık konuşmuyor olsak da dark bear emeğine sağlık bir kez daha.
  • /
  • 34