ayı sözlük

  • /
  • 34
sunucu şirketinin serverlarında oluşan bir arıza sonucunda maalesef 3 ay kadar yayında olamadık. şirketin bize gönderdiği son yedekler bozuk olunca ne kadar çabalasak ve kafa yorsak da sözlüğü güncel haline getiremedik. server dışındaki son sağlam yedeğimiz 2020 aralık ayına aitti. ancak 1 yıllık kayıp ile tekrar yayına alabildik. 1 yıldık veri kaybı için çok üzgünüm arkadaşlar, hakkınızı helal edin.
aa geri geldi :) olsun napalım tek derdimiz bu olsun. tam da en son entry'mde iç dökmüştüm ve teselli aramıştım. olsun evrende kaybolup gitsin.
server gazisi olarak geri dönen sözlük.geçmiş olsun.
server düzeltilmesinden sonra yeni özel mesajlar gitmiş.
eski yazarlık anılarımın hortlaması ile bir arayış içine girdikten 4. tercihimin gelmiş olması gibi bir durumla buradayım..keyif alırım diye düşünüyorum.
server gazisi olduktan sonra tekrar geri dönmüş bulunmaktayım. herkese selam!
eski hesaplar silinmiş.
bir sinir haliyle tüm yazılarımı silmiştim. üzülmüyorum. kapanmıştı. sevinmemiştim ama üzülmemiştim de. şimdi açılmış. onca şey arasında buna sevindim. malumunuz tilki ve kürkçü dükkanı olayı. yazdıklarımın da çoğu duruyor. bir yaşanmışlığımız var, ne yapalım...
iki gözümüzün çiçeğidir. geri dönmüştür. iyi ki dönmüştür
son bir buçuk yıldaki yazılarımın silinmiş olduğu gerçeği üzdü beni. oysa ki hayatımdaki değişiklikleri, bu şehirdeki yaşadığım serüvenleri de klavyeye almıştım. neyse. hoşgeldin sözlük.
evet, ilginç bir deneyim oldu bizim için.
kötü bir hismiş, geçmişinin belli bir döneminin veya tamamının hiç var olmamışcasına yok olması.
neyse, en azından sözlük yaşıyor, diyerek sevinebiliriz...
anladıgım kadarıyla uzun sure kapali kalmis daha once bakmıstım kavga falan ediliiydu ve yazan vardı insallah esgisi gibi olur...
eski aktifliğini kaybeden sözlük
ay nihayet geri dönendir her ne kadar 500 küsür yazım silinmiş de olsa*

not:2021 yılında pek iyi olaylar yaşamamıştım zaten. tüm yazıların silinmesi benim açımdan iyi oldu da diyebiliriz.
muhtemelen formatına aykırı kullandığım sözlük
sözlüğe giriş yapıldığında tam sayfa açılan ve her girdiğim başlıkta tekrar karşıma çıkan reklamlar sağolsun, zaten iyice ilgimizin azaldığı sözlüğe, bu ne amına diye küfür ederek uzaklaştırıyor..
hatrı sayılır online yazar görünüyor orada. acaba off olmayı mı unuttular. kim bilir? eskiden gak deseniz eskiyi basan bir ekip vardı. onlar da yok, özledim cidden. arkadaşlar arada hayat belirtisi gösterin. sex yine yaparsanız, ben yapmayın demiyorum. fakat sözlüğü de canlı tutalım yahu.
server şirketi dosyalarımızı yeni servera taşıdı. diğerinin eskimiş olduğunu ve yenilenmesi gerektiğini iletmişler. mail geldikten 1 saat sonra taşımaya başladıkları için sözlükte önceden paylaşma zamanımız olmadı. kusura bakmayın arkadaşlar.
  • /
  • 34