full house

1987 senesinde amerika'da yayınlanmaya başlayan 8 sezonluk bir aile komedisi olan ve türkiye'de de kanald'de "bizim ev" olarak yayınlanan dizi. dul bir baba, 3 kızı ve karısının erkek kardeşi ve de arkadaşı ile, bir evde yaşadıkları eğlenceli olaylar anlatılır. özellikle jesse dayı karakteri, o zamanlar * oldukça yaygın bir sembol, model haline gelmiştir türkiye de dahil olmak üzere.

bu da unutulmaz jeneriği;
* *
doksanlı yılların en güzel dizilerinden bizim ev (full house) şubat ayında aynı kadroyla fuller house olarak başlıyor. karısının ölümünden sonra 3 kızı, bacanağı ve eniştesi ile birlikte bir evde yaşayan bir adamın komik hikayesi 90larda hepimizi çok güldürmüştü. şimdinin ikonları mary kate-ashley olsen'ların daha bebekliklerinde oynadıkları komedi dizisi sıcak hikayesi ve her biri kendi fanlarını yaratmış oyuncularıyla bir kült olmuştu. jesse, dave, t.j., michelle, danny ve stephanie şubat ayından itibaren yenilenmiş halleri ve hikayeleriyle yine bizlerle olucak.

hatırlamanız için:


yeni teaser:
ikoncan ikizler mary kate-ashley olsen ikizleri hayatımıza ilk kez sokan ve şubat ayında orijinal kadrosuyla 'fuller house' olarak yeniden gönül bahçemize yerleşecek olan 90ların kült komedi dizisi. *