akla gelen ilk küfür

ben insan değil miyim

bir ibrahim tatlıses yakarışıdır.

gaziantep

güneydoğunun parisi derler de durum pek öyle değildir. güzel bir kentimiz. gidip görülmeli, bir antep baklavası, kuru dolması yenmelidir.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

cennet mahallesi

müjdat gezen, melek baykal ve şeyla halis gibi türkiye'ye tekrardan gelebileceğini düşünmediğim oyuncuların kadroda bulunduğu fakat çağla şikel ve alişan'ın diziyi mahvettiklerini düşündüğüm bir dizi.

ev arkadaşının eşcinsel olduğunu öğrenmek

baya keyifli bir durum olabilir. ancak benimkiler hep heteroseksüel kişilerdi. üniversitedeki oda arkadaşımın gay olmasını çok isterdim ama maalesef. o yüzden bu heyecanı yaşamayan biriyim.

lsd

le se de diyen olup olmadığını merak ettiren madde.

murat boz için ağlayan insan

başkaları adına utanmak deyimine cuk diye oturan insandır. sev tamam bir şey değilde bizimle paylaşmak zorunda değilsin. gerçi doğruluğundan şüphelerim var, fake gibi de durmuyor değil.

gazetelerin meme uçlarını yıldızla sansürlemesi

japonların mozaikli porno yapması gibi, varın gerisini siz düşünün demektir. *

adalar

italyan erkekleri vs ispanyol erkekleri

sınır tanımayan kaltaklar örgütü kurucusu psk aplam ve daimi üyesi aigai ablam kadar bilgili olmadığım kıyaslama *
şimdi ben varoş ve fakir bir ibne olarak anadolu ve ortadoğu coğrafyasından çıkamadığım için gevur ellerinin herifleri hakkında yorum yapamayacağım.lakin resimlerden ve izlediğim filmlerden gördüğüm kadarıyla ispanyol erkekleri daha hoş.

horizonmersin

heeeeeeey!



#sezenizm #sezenizm #sezoo
devark.cloud tarafından geliştirildi.