şimdi yine gördüm. birisi hep eksilemiş yazılarımı. oyy çok cici ya bunu yapan. samimi söylüyorum. eğleniyor abisi eğleniyor. çünkü 35 iq su sadece buna yetiyor. kapasite meselesini. entrylerimi eksileyen şahıs seni seviyorum öpt. :)
1 dakika içinde 3 eksi verip deyim yerindeyse * gitmiştir. tahminlerime göre cahildir, ergendir, tribal enfeksiyonu vardır. şahsi fikrime eksi verilmesi değil tamamen bilgi içeren ve şahsi fikir bildirmeyen bir konuya neden eksi versindir? *
ay ne güzel bir başlık bu böyle. gerçekten de cuk oturmuş ezik lafı. ben üşenirim mesela. sanırım hiç eksi oy kullanmadım şimdiye kadar. işsizlik ve eziklik bir araya gelince böyle oluyor demek. benim umrumda olmaz gülüp geçiyorum ama herkesi eksileyen bir ezik varsa tespit edilip kendi ruh sağlığı için oğlum sen manyak mısın şeklinde uyarılsa iyi olur derim.
299 kişinin aldığı eksi oylardan başka kafasını takacak bir derdi olmamasına sevindim açıkçası, çoğunluğun gay olduğunu hesaba katarsak gaylerin dertsiz tasasız olmasından daha çok beni mutlu eden bir şey yok.
ay vallahi ben kendisini çok özledim. şimdi bir üstteki yazarın entrisiyle acaba sözlüğe geri mi döndü diye heyecanlandım ama entry giren arkadaşın şimdiye kadar yazdığı tek bir entry eksilenmiş sadece. tam bir hayal kırıklığı oldu:/
seri eksi veren yazar sinsi falandı ama en azından ilgi orospusu değildi buraya gelip ağlayanların çoğu gibi. bunları okuyorsan gel ve beni eksile yiğidim. özlendin <3