ben şişman değilim kemiklerim iri

şarkıda var. "göbeğin büyümüş okula yazdı". benim göbek yüksek lisansıda bitirdi.

ölü soğan

ölürken arkasından ağlatan soğan.

penis deliği

duş jeli ile mastürbasyon yaptıktan sonra sızım sızım bir daha sızım sızlayan yer.*

zeytinyağı tadım eksperliği

bu işin erbabı ispanyollar sayesinde kasım ayından itibaren ülkemizde de şarap tadım uzmanları gibi zeytinyağı tadımcıları yetiştirilecekmiş; damağımızdaki yağın rekolte tarihini, menşeini snop bir biçimde söyleyip; kokusunda aromatik dokular arayabilecekmişiz. *

türkiye'de gaylerin antimilitarist bile olamaması

sözlükçülerin nick hikayeleri

twitter nickimi direkt sözlükte de kullanıyor oluşum. coadf'un açılış parçası future lovers'tan yola çıkarak futurelovers olacaktı aslında. ancak onu başkası aldığı için olamadı futurelavirs oldu, böyle.

evlerinde zorla tutulan yüzde elli

padişahları tarafından mal muamelesi görmüş %50 dir. belki de sadece %10 kalmıştır diğerleri direniştedir. kim bilir !

film ve dizilerde etkilenilen karakterin ölmesi

--- spoiler ---
game of thrones da ki gay kral haşmetlimiz,bitanemiz,doğunun ve batının sultanı yedi iklimin hükümdarı king renly.o kızıl kaltağın orasından çıkan gölge dağ gibi kralımızı delip geçti a dostlar.o sahneden sonra zılgıtlar çekip kendimi yerlere vurdum başıma toprak attım.zalım gölge hayın gölge kaltak kızıl.umarım ateş tanrısı senin kukunu dağlar.
gene aklıma geldi limine le limine le axoo axoo looo looo miro çuuu looo looo lililili.

o elim sahne için bakınız:



--- spoiler ---

kale

eski kaynaklarda "kal'a"* diye de geçen, önem taşıyan bir bölgeyi ve kale içindekileri korumak için yapılmış, duvarlarla çevrili, burçları olan, topun icadından sonra burçlarına top da konulmuş olan, mazgallı, asker barındıran, korunaklı alan ve geniş yapı. ahşap örnekleri de vardır ama genellikle taştan olur kaleler.
kalenin koruma amaçlı yapıldığı yerdeki halk veya halkın bir kısmı, o bölge düşman tarafından işgale uğradığında, kuşatıldığında kaleye sığınırdı. ayrıca kalelerin önemli olanlarında, tahkim edilmiş bir "iç kale" bulunurdu. son bir savunma yapabilmek veya fırsatını bulursa düşmanı püskürtmek adına, kale duvarlarını düşman aşarsa, en önem taşıyan kişiler bu iç kaleye sığınırdı. en çok ortaçağ'da revaçta olmuşlardır.

(bkz: hisar)
(bkz: sur)
(bkz: burç)
(bkz: mazgal)
(bkz: kale gibi sağlam)
(bkz: kaleyi içinden fethetmek)

alttaki yazara soracaklarım var

yükseklik.

sevmek zor mu söyle yoksa kolay mı?

f tipi film

f tipindeki tutsaklara ithafen çekilmiş belgesel niteliği de taşıyan film. aynı dönemde çıkan simurg filmi de mevcuttur. f tipinin dvd'si heryerde mevcut iken hala simurg'a ulaşılamıyor. gösterimden indi ve tarihe karıştı resmen..

filmde saç tellerinden yapılmış kırılan keman ve arkada çalan yorum'dan 1 mayıs marşı hafızalardan silinmiyor.