arabasına homoseksüel almayan homofobik taksici

durumu mantıklı şekilde açıklayabilecek geriye tek şey kaldı.*
(bkz:göt korkusu)
homofobiye maruz kalan arkadaşımız ercan topçu, namı diğer lou lou androgen. türkiye'nin başarılı drag queenlerinden biridir, yaz dönemi marmaris'te çalışır, kış dönemi istanbul'da.

şimdi gelelim asıl meseleye, nasıl bir kafanız var anlamış değilim. ercan bu konuda gayet haklı ve gayet doğru şeyi yapmış. "sen benimle farklı şeyler yaşamak istiyorsun galiba, hayatım, ben seni götürürüm oraya ama homoseksüelsin diye seni arabama almıyorum" diyen şoföre "tamam, kusura bakmayın rahatsız ettim" mi diyeceksin? tüm eşcinseller ve translar yaşadıkları homofobiyi, transfobiyi bu şekilde ifşa etseler keşke ve keşke hepimiz bu kadar güçlü durabilsek homofobik, transfobik pisliklere karşı. belki bu nefret biraz olsun azalır.

https://asdi-lgbti.com/2018/09/15/marmar...
olay haber portallarına da yansımış. umarım bir ceza alır.

http://www.hurriyet.com.tr/aracina-almay...
adamın sorduğu soru “ben sana ne yaptım?” verilen cevap “siz hep böyle ahlaksızsınız”
kendi homofobikliklerini haklı çıkarmanın yolu hemen ahlaksız damgası yapıştırmak.
arkadaşlar bilen bilmeyen öğrensin eşcinsellerin taksiye binmesi ahlaksızlıkmış.
bütün heterolar ahlaklı zeki çevik bi biz ahlaksızız şu dünyada.
öncelikle o muhattap değil muhatap!
bir de kusura bakarız bu kafayla giderseniz. ayı sözlükte yazan biriyseniz de ya kafanızı değiştireceksiniz ya da çekip gideceksiniz! ercan videonun hiçbir yerinde ben homoseksüelim demiyor. tüm diyalogları iyi dinleyin. sizin gibi üniversite mezunlarına bile basit şeyleri anlatamazken taksiciye ayrımcılık nedir? nasıl yapılır? konusunu anlatmak ne mümkün. derdimi kimseye anlatamadım diyorsunuz da, kimseye anlatamıyorsanız asıl kendinizde vardır bir dert. hem eşcinsel olup hem de homoseksüelleri gömme gayretinize bir son verin. hem haklı diyorsunuz, hem neden öyle yapmış diyorsunuz? aynı "saat gece 01:00 de o kadın ne arıyormuş sokakta?" demekle aynı şey sizin yaptığınız. bastırılmış eşcinselliğinizden arınıp, biraz aşın kendinizi artık.