ayı sözlük yazarlarının seviştikleri en ilginç mekanlar
moda kayalıkları.ilk kez orada yuttum.
nasıl bir heyecan arıyordum, bilmiyorum ama adrenalin'in maksimum olduğunu hissetmiştim. bodrum şehir merkezde insan kalabalığının içinde. o italyan'ı bir daha bulsam bir daha yaparım.
termalde saatlik banyo odasında, sıcaktan kalp krizine ramak kalmıştı ama yine de güzeldi.
sevişmeye adam bulalım da yeri batsın hiç mühim değil; ama açıkçası bir keresinde babanemin evinde yapmıştım naftalin kokusu eşliğinde hoş değildi.
en çılgın olanı bir sinema salonuydu. şafak vakti adlı yüzde seksen hetero seyircili bir filmden film bitmeden 20 dakka önce çıkıp tam salon kapısının dibinde yaptığım oral idi.
ayrıca patron odası muhasebe bürosu gibi yerler de var..
asansör, havuz
*, orman...
hamamda,parkta,vapurda,denizde....
özel bir öğrenci yurdu, okumadıgım bir üniversitenin sınıfı, yine başka bir okulun şenliklerinde okulun arka tarafı, bir cafe. buradan üniversitede okula uğramadığım da çıkarılabilir zaten.
eskişehir'de barın tuvaletinde, çanakkale'de asansörde.en enteresanı ise libidomun tavan olduğu bir sırada heteroseksüel arkadaşlarımın yanında.
şuan aklımdan geçirdim.. sanırım yaparken bu kadar ilginç gelmiyor.. o yüzden bu yerleri "yap unut" mantığı ile devam ettireceksin.
-kamyon
-korku tüneli
lise tuvaleti.
sinema.
sanayi.
minübüs yolu ( kartal kadıköy arasında bi yer tam hatırlamıyorum neresiydi ).
kadıköy kartal minübüsü.
araba.
küçükyalı tren istasyonu ,o zaman tren vardı ve istasyon açıktı .
annemle babamın yatakları. yıllarca bana öyle ağır baskı yaptılar ki gençliğimi zehir zıkkım ettiler. ben de onlar tatildeyken sevgilimle onların yatağında bol bol seviştim. al sana baskı, al sana tabu, al sana namus!
boş duran, sel basmış, boş olduğu için temizlenmemiş kapıcı dairesi.
bir emlakçının ofisinin penceresiz arka odası (kimse burada bir hücre olduğunu bilemez girmeden; ancak içinde buzdolabı bile vardı!)
haftada 1-2 bir aracın ön koltuğu.
birahane tuvaleti.
edit: biraz sıradan kaldı benimkiler!
yatakta, odamda, onun odasında, mutfakta, banyoda,...vb. hep kapalı mekanlarda maalesef...
outdoor fantezilerimi hala gerçekleştirebilmiş değilim...