kapalı çarşıda metreleri 7 liraya satılmaktadır. ortalama türk insanının boyu son verilere göre 1,68 olduğuna göre bu insan modelinin de fiyatı 11 lira 76 kuruştur. allah bereket versin, bereketini görün.
genellikle elektro gitarda kullanılan bir tekniktir. çok fazla egzersiz gerektiren, yapay harmoniklerin alt dalıdır. halk arasında gitarı öttürmek, çığlık attırma olarak da bilinir. penayla tele vururken aynı anda baş parmağın ucuyla tele dokunma sonucu çıkan sestir. re telinin 7. perdesinden alıştırma yapmaya başlanırsa bu sesi çıkartmak daha kolay olacaktır.
neredeyse her solosunda pinch harmonic yapan, neredeyse ayağını wah pedalından hiç çekmeyen, türkiye nin en iyi gitaristlerinden biridir.* pentagram ve şebnem ferah ın seksi gitaristi. aynı zamanda üstsüz sahne alması ve saçlarını savura savura solo çalmasıyla da bilinir.
çıplak kadın görünce sadece bir kere bakan ikinci kere bakarsa günah olduğunu bilen kişidir. bir kere bakıyosun da dayı boynun tutulacak yarım saattir aynı noktaya bakıyorsun.
öğrenilmek istenen konular hakkında sorular sormak. hayvanlar gibi şevişiyor olabilmemiz düşünme kabiliyetimizi kaybettiğimiz anlamına gelmiyor neticede.
tarafımca birçok kere yaşanmış, genelde gece 04:30 dan sonra gerçekleşen durumdur. pek haz etmemekle birlikte 1-2 saat daha sabredeyim iş için kalkan yazarcanlar girer ne de olsa diye kendimi avutmama sebep olan olaydır aynı zamanda.
günümüz gençliği* ne söylense tersini yapmaya meyilli olduğu için gereksiz aynı zamanda yanlış ağızdan söylenmiş bir cümledir. neticede biz ''jandarma'' diyene ''jandarcam'' diyen bir nesiliz. bunu bir din adamı söylese, ''adam din adamı tabi söyleyecek der geçersin ya da kabul edersin ama bir başbakanın söylemesi biraz abes kaçmıştır.'' dediğim bir rte cümlesidir.
liderliğini eski metallica üyesi dave mustaine nin yaptığı amerikalı trash metal grubudur. sonisphere festivali kapsamında türkiyeye de gelen grubun; holy wars, hangar 18, killing road, symphony of destruction parçaları dinlenilesidir.
aslında gitmemek değilde gidememek durumudur, yoksa gelmeyi çok istiyoruz öyle değil mi;
- sözlükte yazar olduğunu bilmeyen sevgilinin gazabından korkmak
- " bu yazıları bu tıfıl mı yazıyomuş lan bsg. bundan da ancak bu çıkar."ı işitmek
- uzun saç başlığındaki entryler sonucu can güvenliğinin sağlanamamış olması
- sap gibi ortada kalmak *
genelleme yapmadan konuya kenardan girmek gerekirse; eğer sevgiliniz olacak adamsa aldatma potansiyeli çok yüksek olan kişidir. zira " beni şu saatlerde arama lütfen" dediği saatlerde eşiyle birlikte değil başka bir erkekle birlikte olma olasılığı yüksektir. aynı zamanda adam eşini bile sizinle aldatıyorken elbette sizi de başka birileriyle aldatabilir. bu gibi durumlarda en iyisi karşınızdakinin doğru kişi olduğuna emin olmanızdır. zira bazı evli gayler de* ne istediğini bilen, aklı başında, ilişki kıymeti bilen erkeklerdir.*
anlamadığım bir sebepten ötürü günümüz ergen gençliğinin* marjinal olma çabası çemberine girmiş bir durumdur. zamane gençlerine bakarsak neredeyse hepsi;
1- vejetaryenim
2- metal müzikten başka dinlemem
3- ateist
4- süt mü iğğğkk mottosuyla yaşamaktadırlar. **