ışid

kontrolü olan camilerde okuttuğu cuma hutbesi sırasında açık açık türkiye'yi hedef aldığını ve öncelikli hedeflerinin kilis , gaziantep , nizip , karkamış olduğunu duyuran örgüt. herhangi bir önlem almamıza gerek yok, saldırılara karşılık vermemize gerek yok zaten düşmanlarımız değiller, kendi malları gibi saldırabilirler.
bundan iki sene once -tartismalari, o sirada sozlugu takip eden okuyucular hatirlayacaktir- kurtlerle savasiyorlar diye haykirarak zevkten orgazm olan lgbti+ sozluk yazarlarinin simdilerde got korkusundan ses cikaramadiklari, cogu -gorulen o ki bazilari escinsel olan- muslumanin kalbinden gecen islami hareketin siyasi/militarist disavurumu. kendilerini ve gelecek nesillerde kendileri gibi escinsel olan diger toplum bireylerini bekleyen olum sekli gozleri ve elleri bagli olarak bir tepeden/binadan/ucurumdan atilmasi ile betonda patlamak olacak.


yillar gectikce ele gecirdigi bolgelerde sistematik olarak egittikleri nesilden cok daha egitimli ve gozu donmus savascilar cikacak, ve sadece siyasi bir devrim degil, kulturel olarak da de facto bir norm belirleyecek bolgedeki insanlar icin; turkiye de dahil.


siyasal islamın tokadını yemeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. o öfkeli çocuklar dediğiniz güruh bugün kınalı kuzuları diri diri yaktı.
http://direnisteyiz3.org/isid-2-turk-ask...
2 türk askeri yakılarak öldürülmüş. öncelikle şu var, orada ne işi var lan türk askerinin? bu savaş bizim savaşımız değil! ama yanan evlatlar bizim evlatlarımız. lanet olsun sizin politikanıza, dininize, toprağınıza, akılsızlığınıza! olayların kaynağı, her vahim olaydan sonra sosyal medyanın fişini çekmeyi de ihmal etmiyor. rezilliklerinizi illaki görüyoruz, öğreniyoruz! dilerim bu çocuklar gibi yanarak ölürsünüz!
çok kötü. o videoyu izlemeyin arkadaşlar. bok var izledim. şerefsiz haysiyetsiz varlıklar bu ışid. savaşın da bir düzeyi olur, bu ne böyle.
tamamen psikolojik savaşla, provakasyonla türk askerinin motivasyonunu düşürmek için çekmiş oldukları ve gerçek olduğuna izlediğim halde inanmadığım video ile sabır sınayan orospu çocuklarından müteşekkil bir terör örgütü.
en başında bulunan, sürekli öldü haberleri çıkan ama halen yaşayan, kendini halife olarak tanıtan ebu bekir el bağdadi adında bir lidere sahiptir. en son yine öldü haberi geldi ama sonrasında yaşadığı haber edildi.
kanı bozukluğun son ilham perisi bunlar.
bana göre o video gerçek değil çünkü tam anlamıyla incelediğinizde bir kaç tıkta efekt olduğunun kanaatindeyim.
kullanılıp kenara atılan örgüt. bayadır ses sada çıkmıyor.
bir zamanlar suriye'nin, ırak'ın kontrolü altında tuttugu bölgelerinde kafa kesen, eşcinselleri yüksek binalardan atarak öldüren bu terör örgütü elemanları bu günlerde (24.05.2019) suriye sınırından türkiye'ye geçmek için kaçakçılara 4 bin dolar ödeyerek ülkeye geri dönüş yapıyorlar.
https://t24.com.tr/yazarlar/tolga-sardan...
  • /
  • 3