ışid

sırf kürtlerle savaşıyorlar diye ülkem insanı tarafından açık secik desteklenen, ırkçı lgbt'lerin bile haykırarak, zevk naraları atarak helallik aldığı insanlıktan çıkmış topluluk. uzaktaki şirin, yakına geldiğinde biz lgbt'leri dinimize bilmemnemize bakmadan sokaklarda dizip canlı canlı parçalara ayıracak örgüt.

(bkz: ışid'e katılan türk geyler)

kanada, abd, ingiltere, fransa gibi ülkelerde onlarca insan tutuklanmakta/sorgulanmakta bu örgütle ilişiklerinin olduğu anlaşılıp, ve bu insanların çoğu jenerasyonlardır bulundukları ülkelerde yaşayan ailelerden geliyor, yeni göçmüş getto müslümanlar değiller. akıllarındaki fikir de, ideallerinde düşledikleri islami tabana dayanan bir toplumsal sistem. düşünülenden çok daha derin bir tabana sahip olan bu örgütü bugün bizi eğlendiren, kürtlerle ve araplarla savaştıktan sonra birkaç aya yok olacak olan bir 'dalga konusu' olarak görmenin bedelini ilk türkiye olarak biz ödeyeceğiz ne yazık ki. güney illerdeki insanlarımızın şimdiden hayatını mahveden bu insanlık zulmünün kısa bir süre içinde tüm ülkeye yayılmaması için hiçbir geçerli sebep yok.
allah'ın allah'sız ordusu
siyasal islamın tokadını yemeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. o öfkeli çocuklar dediğiniz güruh bugün kınalı kuzuları diri diri yaktı.
http://direnisteyiz3.org/isid-2-turk-ask...
2 türk askeri yakılarak öldürülmüş. öncelikle şu var, orada ne işi var lan türk askerinin? bu savaş bizim savaşımız değil! ama yanan evlatlar bizim evlatlarımız. lanet olsun sizin politikanıza, dininize, toprağınıza, akılsızlığınıza! olayların kaynağı, her vahim olaydan sonra sosyal medyanın fişini çekmeyi de ihmal etmiyor. rezilliklerinizi illaki görüyoruz, öğreniyoruz! dilerim bu çocuklar gibi yanarak ölürsünüz!
orta doğu'nun istikrarsız kalması için kurulmuş batı orijinli bir örgüttür. hatta, hiçbir şekilde araplarca oluşturulduğuna inanamadığım örgütümsü.

başka hiçbir örgüt bulunduğu yere bu kadar ayrıksı durmuyor. başka hiçbir örgüte avrupa ve amerika'dan bu kadar katılım olmuyor ve katılım haberlerleri yabancı ajanslar tarafından servis edilmiyor. başka hiçbir örgütün elemanları bu kadar mükemmel ingilizce konuşmuyor, internette duyurularını batının gözüne gözüne sokarcasına yapmıyor.

bu örgüt o kadar amerikan ve israil işi ki o yüzden koca coğrafyada konvoylar halinde sağa sola gitmelerine karşı üstlerine adam gibi bombalar atılıp yok edilemiyorlar. canı istediğinde saddam'ı 1 metrelik çukurda bulup asan gözler, alenen ortalıkta dolanan ışid teröristlerinin kılına zarar veremiyorlar.

türkiye'nin askeri ve maddi yardım ettiğini bilmem (! ) ama ideolojik olarak destek verdiği örgüt.

şunu söylemek gerekiyor ki son zamanlarda dünyadaki yaşamın devam edip etmemesi konusunda çekincelerim var sanki dünya insanlar olmadan daha güzel ...
abd ve britanya'nın son model canavarı.
dolarla çalışır.
vahabi imanı ve abdestle tepkimeye girerek adam avlar.
ölüm sıçar.
ne siyasal bir bütünlüğü ne de felsefi bir derinliği vardır.
çünkü, belli amaçlar için alelacele yapılmış klasik bir kukladır.

ama, esas korkulacak olan şey ışid değildir...
bu zamanda böyle bir oluşuma can veren emperyalist ülkelerin cüretkarlığıdır!!!!
türkiye'ye videolu mesaj göndermişlerdir;

https://archive.org/details/turki-message

dip not: erdoğan'a sağlam hakaret var, istanbul'u işgal etme çağrısı var, şeriat çağrısı var.
deaş, daeş, deiş, isis* gibi farklı kısaltmalar kullanılsa da türkiye'de büyük bir çoğunluğun ışid dediği bir gerçek olan terörist örgüt.

bazen bir tv kanalında konuşan kişi daeş derken altta aynı kişinin adıyla yazı çıkar ve ışid diye yazar... tam bir algı ve kavram kargaşası!
son 3 yıldır, vergilerimizin büyük bölümünün, özellikle örtülü ödenek kisvesi altında akıtıldığı cani çete.
her kuruşu haram-zehir-zıkkım olsun, ettiklerinin daha kötüsünü bulsunlar!
bundan iki sene once -tartismalari, o sirada sozlugu takip eden okuyucular hatirlayacaktir- kurtlerle savasiyorlar diye haykirarak zevkten orgazm olan lgbti+ sozluk yazarlarinin simdilerde got korkusundan ses cikaramadiklari, cogu -gorulen o ki bazilari escinsel olan- muslumanin kalbinden gecen islami hareketin siyasi/militarist disavurumu. kendilerini ve gelecek nesillerde kendileri gibi escinsel olan diger toplum bireylerini bekleyen olum sekli gozleri ve elleri bagli olarak bir tepeden/binadan/ucurumdan atilmasi ile betonda patlamak olacak.


yillar gectikce ele gecirdigi bolgelerde sistematik olarak egittikleri nesilden cok daha egitimli ve gozu donmus savascilar cikacak, ve sadece siyasi bir devrim degil, kulturel olarak da de facto bir norm belirleyecek bolgedeki insanlar icin; turkiye de dahil.


çok kötü. o videoyu izlemeyin arkadaşlar. bok var izledim. şerefsiz haysiyetsiz varlıklar bu ışid. savaşın da bir düzeyi olur, bu ne böyle.