ışid

rakka'yı işgal etmesinin ardından öldürülmek istemiyorlarsa, hristiyanlardan günde 14 gram saf altın verilmesini ya da müslüman olunmasını şart koşan terörist örgüt.
(bkz: gerçek islam bu)
1 haftadır maalesef yaptıklarını izleyerek dehşete kapılmamı sağlayan terör devleti.ne kadar devlet oda tartışılır.bu terörist yapının türkiyedeki destekçilerini facebook üzerinden görmem dehşetimi katladı.umarım biran önce dünyadan temizlenirler.
kendisiyle ilgili en ilginç şey sanırım mevcut tüm aktörlerin bu örgütü diğerlerinin piyonu olarak tanımlamasıdır.

akplilere göre kuzey ırak petrol antlaşmasını baltalamak ve türkiye'ye ders vermek isteyen abd tarafından yönlendirilmekte ve suriyedeki esat yönetiminin de desteğini almaktadır. akp karşıtlarına göre ise bizzat akp bu örgütü ırak içerisinde sünni bir devlet kurdurup iran'ın şiiler üzerinden ırak'ı kontrol etmesini engellemek ve kuzey petrollerine erişebilmek için kullanmaktadır. geçeğin sınırları iç politikada tututuğunuz taraf göre belirlenecek kadar belirsiz bir hal almışken abd ve iran ise türkiye'yi saf dışı bırakıp bir arada hareket etmeye karar vermişler gibi görünüyor.

siyasal islam'ın son kalesi akp bakalım nereye kadar gidecek?
bunlar kimilerine göre terörist değil "ışid unsuru"dur.
15 kenti daha ele geçirmiş durumdalar. bu kentlerden türkiye'ye büyük göç başlamış durumda. türk ordusu müdahaleye hazırlanıyor.
resmi ideolojileri nihilizm olan devletleşmeye doğru giden yapılanma. bir işid üyesinin dünyayla bağının çok ya da normal olduğunu sanmıyorum.
tam olarak idea haline getirdikleri islam ahireti ütopyasını yaşıyorlar. bu yüzden insanlık düşmanı bir yapılanmadır. ancak son birkaç ayda kosskoca cihan devleti türkiye'nin 30 yıldır bitiremediği pkkyı suriye'de, peşmergeyi de k.ırakta dumura uğrattı.
adı yeni duyulsa da, ırak savaşında binden fazla abd askeri öldürdü.
gerçekten korkulacak bir örgüt.
liderleri ebu bekir el-bağdadi, kurban bayramı dolayısıyla her militana bir koyun ve 100 dolar hediye ediyormuş. ele geçirdikleri bankalar ve yağmaladıkları köyler sonrasında daha da zenginleşmişler sanırım. ürdün'de yapılacak olan miss ıntercontinental 2014 yarışması da ışid korkusu sonrasında almanya'ya alındı.

pakistan'dan talabani de ışid'e destek vereceğini açıkladı.
sırf kürtlerle savaşıyorlar diye ülkem insanı tarafından açık secik desteklenen, ırkçı lgbt'lerin bile haykırarak, zevk naraları atarak helallik aldığı insanlıktan çıkmış topluluk. uzaktaki şirin, yakına geldiğinde biz lgbt'leri dinimize bilmemnemize bakmadan sokaklarda dizip canlı canlı parçalara ayıracak örgüt.

(bkz: ışid'e katılan türk geyler)

kanada, abd, ingiltere, fransa gibi ülkelerde onlarca insan tutuklanmakta/sorgulanmakta bu örgütle ilişiklerinin olduğu anlaşılıp, ve bu insanların çoğu jenerasyonlardır bulundukları ülkelerde yaşayan ailelerden geliyor, yeni göçmüş getto müslümanlar değiller. akıllarındaki fikir de, ideallerinde düşledikleri islami tabana dayanan bir toplumsal sistem. düşünülenden çok daha derin bir tabana sahip olan bu örgütü bugün bizi eğlendiren, kürtlerle ve araplarla savaştıktan sonra birkaç aya yok olacak olan bir 'dalga konusu' olarak görmenin bedelini ilk türkiye olarak biz ödeyeceğiz ne yazık ki. güney illerdeki insanlarımızın şimdiden hayatını mahveden bu insanlık zulmünün kısa bir süre içinde tüm ülkeye yayılmaması için hiçbir geçerli sebep yok.
orta doğu'nun istikrarsız kalması için kurulmuş batı orijinli bir örgüttür. hatta, hiçbir şekilde araplarca oluşturulduğuna inanamadığım örgütümsü.

başka hiçbir örgüt bulunduğu yere bu kadar ayrıksı durmuyor. başka hiçbir örgüte avrupa ve amerika'dan bu kadar katılım olmuyor ve katılım haberlerleri yabancı ajanslar tarafından servis edilmiyor. başka hiçbir örgütün elemanları bu kadar mükemmel ingilizce konuşmuyor, internette duyurularını batının gözüne gözüne sokarcasına yapmıyor.

bu örgüt o kadar amerikan ve israil işi ki o yüzden koca coğrafyada konvoylar halinde sağa sola gitmelerine karşı üstlerine adam gibi bombalar atılıp yok edilemiyorlar. canı istediğinde saddam'ı 1 metrelik çukurda bulup asan gözler, alenen ortalıkta dolanan ışid teröristlerinin kılına zarar veremiyorlar.

türkiye'nin askeri ve maddi yardım ettiğini bilmem (! ) ama ideolojik olarak destek verdiği örgüt.

şunu söylemek gerekiyor ki son zamanlarda dünyadaki yaşamın devam edip etmemesi konusunda çekincelerim var sanki dünya insanlar olmadan daha güzel ...
arapların kuva-i milliyesidir bir bakıma.evet terör örgütüdür ve yaptıkları vahşettir.tıpkı 100 yıl önce anadolu da olan "kurtuluş savaşı" gibi.bu örgüt aynı zamannda kürtçü iki yüzlülüğünüde gösterdi.uzunca da yazarım belki ama ışide katılan ciddi kürt populasyonu tatlı su kürtçüler neden görmezden gelir.beyoğlundaki marjinal grup açıklaması bu örgütlede bağlantılı.kısacası terör tanımını kökten değiştiren örgüttür.
son paylaştıkları video;
son günlerde görüntüleri yayınlanan tek gözlü bebeğin deccal olduğunu öne sürmüşlerdir. sonumuz yakın dostlar.
emperyalizm ile islamcı cehaletin ilişkisinden doğmuş bir ucube!
gün geçmiyor ki yeni bir katliam videosu paylaşmasınlar. nasıl bir kafadır bu. çocuğu bazukayla havaya uçurmuşlar.

c377f
işid içinde erkek erkeğe nikah konulu ilginç bir haber var.

http://gzone.com.tr/isidde-erkek-erkege-nikah-iddiasi/
  • /
  • 3