en beğenilen film replikleri

- keşke gitmesen.
+ annem geliceksin dedemi gidilir.
- hasta mı bunlar daha okulun bitmesine 1 yıl var.
+ iflas. ikimize birden yetmiyormuş güçleri.
- senin de hayatının içine sıçtım.
+ boşver nasıl olsa temizletirler. çamaşır suyuyla tertemiz olur.sen kendine dikkat et.

(bkz: zenne)

yargıtay'ın anal ve oral seks ile ilgili kararı

''a sandım p çıktı'' probleminden kurtaran karar.

ayakta kalan yolcu çirkefliği

ayı sözlük'teki indirdik reklamları

her tıkladığımda istisnasız manikür pedikür setini karşıma çıkaran reklam şeysi...acaba bana gizliden gizliye mesaj mı veriyor? nedir? hayır yani bakıyorum ayaklarımda da ellerimde de hiçbir sorun yok. gayet muntazam ve olması gerektiği gibi.
her seferinde karşıma çıkan ilgili reklam:
sözlerime burada son verirken * sevgili ayı sözlük sakinleri şunu hatırlatmakta yarar görmekteyim: günde sadece bir tık atmanız yeterli sözlüğümüze destek vermek adına.

3 artı 1 programının asansörde yiyişen dayılar skeçi

erol köse vakti zamanında bir klip çektiydi. (bkz: doktor erol bey)
* bu klipten sonra hemşireler ayaklanmıştı. fahişe gibi gösteriliyoruz diye. bir grup hemşire o klibin yayından kalkması için ciddi ciddi yürüdüler falan, dava ettiler vesaire. bu hep böyle olmuştur türkiyede. mizahı kaldıramıyoruz ve saldırı olarak görüyoruz. açıkçası eşcinsellerin bu konuda daha toleranslı olabileceğini düşünürdüm. ama değiliz, hiç hak etmeyen insanları * hormonlu domates ödüllerine aday göstermişliğimiz bile var. kendimizle dalga geçmek bizim en iyi silahımız * bu konulara daha hoşgörülü bakabilmemiz gerek. kendisini mizaha konu edilmesinden hoşlanmayan ve bunu yasaklamaya çalışan siyasetçilerden bir farkımız olmalı bence. mizahın arkasında bir art niyet ya da bir karalama varsa işin rengi tabiki değişir. ama söz konusu skeçte böyle bir şey yok. insanlar eşcinselliği hala belli kalıplar içinde biliyorlar ve o kalıbın dışındaki her şey onlara ya garip ya da komik geliyor. ve evet biz bile bu kadar bu alemin içinde olmamıza rağmen kendi hallerimizin garipliğine kıçımızla gülüyorsak bu adamların * bundan mizah çıkarmaması kaçınılmaz. bütün bu olup bitenlere normalleşme sürecinin bir parçası olarak bakmak da mümkün.

bu da başka bir eşcinsel temalı skeç


mizahla barışın beyler. mizaha mizahla cevap veremeyenlerin halini görüyosunuz.

0 başlık ve 0 entry

gelirsen ekime gelmezsen sikime diyerek vedalaşılanlar için son dönemeç , bu ay geldiler geldiler gelmediler artık sikime kadar

gay değilim ama senin de giderin var diyen erkek

eşcinsel ilişkiye girip, ben beceren tarafım o yüzden gay değilim diyen erkekle aynı zihniyeti paylaşan erkektir.

şu an dinlenen şarkıdan bir cümle

knowledge is a deadly friend.

kurokuma ben orospuyum, sapık değilim. -_-'

mirgün cabas