muhabbet ortaminda arkadaslardan birinin sürekli telefonuyla meşgul olması halini ayıplayıp aynısını kendisinin de yaptığını farketmemek mesela. hic mı yapmıyoruz boyle seyler?
seyrine bırakın. başladım demekle olmuyor. ve sunu unutmayın başlangıçta olsun bu özelliğinden hoşlanmasam da katlanırım dediginiz seyler ileride gözünüzde devleşir.
tiyatro diyenlerin asker sevicilerinin entarilerini hayretle okuyorum. bu gözler masum vatandaşların tankların altında ezildiğini kurşunlara hedef olduğunu gördü. bu eylemin içerisinde yer alan erinden tümgeneraline kim varsa cezası misliyle verilmelidir. ne yani insanlar sokaklara inmesin miydi? ne yani trt 1 ekranında okunan o çirkef metni dinleyip dizimizi kırıp yerimizde mi otursaydık darbe seviciler? bir de kalkmış gerçek darbe bu değil diyorlar. başarıya ulaşmamış olması mı kıstas?
herkese nasip olmayan bir nimettir din. din derken elbette allah katında yegane din olan güzel dinimiz islam akla gelmektedir.
bir dine inanmayanı ise hoşgörmeliyiz. allah'tan hidayet dilemeliyiz kendisi hakkında iyi dilek ve temennilerde bulunmalıyız. osmanlı'da gayrimuslimler, ehlikitaptan olanlar hoşgörüyle karşılandı, hoş görmek lazım onları da.