ayı sözlük geleneksel homojenlik ödülleri 2015

en seksisi kategorisinden aday gösterilmenin haklı gururunu yaşıyorum umarım ödülü kucaklamak bana kısmet olur ve sahneye salınarak çıktığımda tuğba ekinci sahneye fırlayıp 'neden okul yaptırmadın?' diye sorar. seksi olan kazansın!
resmen kendimi stanley kubrick gibi hissediyorum. hak ettiğim adaylıklarım komitenin ibneliği yüzünden dışarıda kaldım *
sırf sözlükten biraz uzaklaştık diye kendimi avutuyorum *
telaşa mahal yok, tüm adaylar özenle seçildi..

listeye giremeyen yazarlar 2016 enleri için mücadeleye hazırlanacak..

oy konusunda kimsenin korkusu olmasın kurulan sistem tümüyle adil bir oylamayı garanti altına almaktadır..

haydi boş geçmeyelim..
http://docs.google.com/forms/d/1bFbRBE0t...
vurun tuşlara, vurun da birinci yapın bunu.
oylamalar tüm hızıyla sürerken kategorilerdeki kafa kafaya yarış an itibarı ile de devam etmekte. inanılmaz çekişmeli kategoriler var. bazı kategorilerde kendimce kesin alır dediklerim yerine aşırı şok olduğum sürpriz isimler önde gidiyor. azıcık heyecan verelim ve fırsat bu fırsat oylayan elleriniz dert görmesin efendim diyeyim. teşekkür edeyim yazarlarımıza tek tek dedim. eee haydi o zaman oylamalara tam gaz devaaaam (bkz: ay yıkılsın).
netleştirmek için soruyorum, kendimize oy verebiliyor muyuz? * yoksa etik değil tabi ki insanın kendine oy vermesi, öte yandan genel seçimlerde partiler kendilerine oy verebiliyor. kararsız kaldım sözlük bilgilendir beni ve kafası karışık vatandaşı...
en troll seçimi resmen kpss sorusu *
resmen ölüm grubu gibi euro 2008 de fransa, hollanda, romanya ve italyalı c grubunu gördü bu gözler. bu kadar kararsız kalamamıştı
kendine, emmi oğluna hatta ve hatta ilk okul arkadaşına bile oy verebilirsin unutma son gün 8 ocak

*
oyumu verdim, o kendini biliyor. *
homojenlik: dergimiz olan homojen dergi'ye atıf edilmiştir..

ayrıca seçimlerde alınan kriterler, giriler ve istatistikler üzerinden alınan değerlerdir, görsel açıdan gösterilen adaylar ise şahsen veyahut sözlük profili üzerinden yapılan incelemeler üzerine kuruludur..
oldukça eğlencesine yapılmış bir ödül töreni illaki.. fakat seçeneklere eklenmiş yazar isimlerinin seçilme konusunda adil olunduğunu düşünmedim, örneğin en fettan yazar kategorisinde benim uygun gördüğüm kişi yok. bunun gibi.. 7 laçolu hürmüz kategorisi'ne sözüm yok mesela, gökyüzünde yalnız gezen aslında onu demek istemeyen yıldız gibi mibarek.
oylarımı submit ettim, beklemeye başladım, bakalım mümkün mertebe tanıdığım herkese eşit davranıp herkese dağıttım, ama bence bu ödüllerde bir kategori var ki, 7 laçolu hürmüz kategorisi için bv bear'dan başkasını düşünemiyorum. bakıp da feyz aldığım idolüm!
sonuçlarını çok merak ettiğim anket. ocak'a kadar bekleyemem sanırım.
uzanların kral tv'deki etkisinin bitmesinden ardından ilk kez bir platformda üç dalda aday gösteriliyorum. nadasa çekilmiş olmam güçsüz bir aday olduğum hissi uyandırmasın. camiada kulisi en güçlü bir iki kişiden biriyimdir. ödül gecesi salonun yakınlarında arabamla turlayacağım ve jürideki yeşim salkım muadili ahbaplarımdan ödül alacağım tüyosu geldiğinde "sahnem vardı anca yetiştim." diyerek salona gireceğim.son olarak "en evde kalmış kurumuş" kategorisini takdim edecek şahıs öpülüp ellenecek biri olursa bari ödülü kazanan arkadaşımız için gerçek bir taltif olmuş olur. bütün adaylara başarılar dilerim.
öyle kategoriler var ki üç aday, aynı kategoride eşit oy alarak şu an birinci gözüküyor ve bu dört, beş kategori için geçerli bir durum çekişme günden güne artıyor. ciddi anlamda sonuçlar hepimizi çok şaşırtacak gibi duruyor şimdiden.
iyi olan kazansın !

piyangomdan amorti bile çıkmadığı için umutlarımı seneye sakladığım gibi buradaki umudumu da seneye erteliyorum.
zirveyle mi yoksa buradan mı açıklanacağı merak edilen oylama... son 5 gün kalması heyecanı arttırmakta....
- yılın lalesi ödüllerini hatırlatan bir çalışma!
- harika bir fikir!
- hiç unutulmadan her yıl yinelenmesi dileklerimle...
gökyüzünde yalnız gezmeyen yazarlar için de çeşitli kategoriler oluşturduk lakin pek çoğu etik olmadığı gerekçesi ile kaldırıldı..
26 kategoride (2 tane olan başlık kategorilerini saymıyorum) toplam 119 yazarın en az bir kere bir kategoriye aday gösterildiği sözlükvijın. sonuçların açıklanmasına dört gün kala, can sıkıntısından olsa gerek, şöyle de bir liste çıkardım:

huzurlarınızda, baylar bayanlar, aday gösterilme sayısına göre yazar sıralamaları:

dıt-dırı-dı-dırııı!


11 adaylık:
ciwan 
mahallenin bakkalinin kocasi


10 adaylık:
dark bear 
futurelavirs 
hepberabear 
pisuvardaki siyah kil 3 


8 adaylık:
aigai 
naringergedan 


7 adaylık:
bankacibear 
persona 


6 adaylık:
hunkalunka 
kurokuma 
leoparsiz burjuva 
nikimsi 


5 adaylık:
pony slaystation 
smellycat 
zagor 


4 adaylık:
maxblum
rdbear
tunatuan


15 yazar 3 kere,
24 yazar 2 kere,
60 yazar da 1 kere aday gösterilmiş.


tek kategoride bir kereden fazla aday gösterilmiş 3 yazar var:
dark bear - en hoş entryler adına onur ödülü'nde 3 entry ile,
pisuvardaki siyah kil 3 - en anlamsız entryler adına onur ödülü'nde 2 entry ile,
mahallenin bakkalinin kocasi - en anlamsız entryler adına onur ödülü'nde 2 entry ile.


oy kullanmadıysanız henüz, şöyle alalım:
http://docs.google.com/forms/d/1bFbRBE0t...
  • /
  • 4